Orijinal bayii den aldım
Hangi bayiden aldınız hayırlı olsun 220 tl ye iyi almışsınız 270 tl diyor lar
Orijinal bayii den aldım
Hangi bayiden aldınız hayırlı olsun 220 tl ye iyi almışsınız 270 tl diyor lar
Tanesi 220Tl
Konya Ilgın tanır galeriHangi bayiden aldınız hayırlı olsun 220 tl ye iyi almışsınız 270 tl diyor lar
Konya Ilgın tanır galeri
Ne zaman aldınız
Ben geçen yıl deneme amacıyla 14 inç aldım destek miliyle birlikte 400 tl verdim 1 ay gelmesini bekledim. Siz hangi bayiden aldınızYok değil onları almadım. Eskiler oldu
Konya Ilgın tanır galeriBen geçen yıl deneme amacıyla 14 inç aldım destek miliyle birlikte 400 tl verdim 1 ay gelmesini bekledim. Siz hangi bayiden aldınız
O nasıl bi toprak öyle eyüp sakız gibi sanki
Hayırlı olsun.Bnde 2012 model turan pulluğumu verdim, gecen hafta ızgara kulak ünlü aldım, 14 inç geniş ara tam otomatik, bugun gelecek nasipse
12 inç 68 numara kulak mı bunlar.Acaba 70 kulak kaç liradır
Murat agam senin pulluk 14 mü
Ben geçen yıl deneme amacıyla 14 inç aldım destek miliyle birlikte 400 tl verdim 1 ay gelmesini bekledim. Siz hangi bayiden aldınız
Bit tanesi mi 400
13 inç.ben mavi düz pulluğa takacam.olmaz diolar çatı yüksekliğinden dolayı ama bence olur
Her pulluğa olur civata yerlerine dikkat etmek lazım 14-16 70 tabak 280tl ye aldımdı sonbaharda
Evet tek kulak fiyatı , önce 300 dediler sonra kıvırtıp destek milini dahil etmemişiz dedilerBit tanesi mi 400
Fabrikası bile 250tl fiyat istiyor. Ben 220tl ye aldım yılbaşından önce sipariş verdim. Yeni geldi o yüzden o fiyata aldım. Fabrikadan alın o kadar para verilmezEvet tek kulak fiyatı , önce 300 dediler sonra kıvırtıp destek milini dahil etmemişiz dediler
Bu arkadaş 220 diyor.çok iyi almış
Onunki 12 inç benimki 16 70 fiyat farkı normal abi
16 70 dediğin 70 kulak 14 inç düz kulakta.ızgara kulaktaki kod ne K80 mi