Deneyeceğiz bakalım eski kulaklar çok toprak tutuyordu. Deneyen var mı bilgi paylaşırsa sevinirim?
Hayırlı olsun deneyince bir video atarmısın nasıl olacak acabaKulaklar bu şekilde 12inçEkli dosyayı görüntüle 35262
Tabi paylaşımda bulunurum.Hayırlı olsun deneyince bir video atarmısın nasıl olacak acaba
Eyvallah şimdiden kolay gelsin inşallah istediğin sonuçu alırsınTabi paylaşımda bulunurum.
Çok güzel görünüyor. Bende atarım artık Bi video [emoji1] [emoji1]
Deneyeceğiz bakalım eski kulaklar çok toprak tutuyordu. Deneyen var mı bilgi paylaşırsa sevinirim?
Tanesi 220TlKesinlikle faydası olacaktır.örnekleri vardı forumda.kaça aldınız kulakları
O nasıl bi toprak öyle eyüp sakız gibi sanki
Bende de 4-14" profil tip ünlü var.Traktörü yormuyor ve çok iyi kapama özelliğine sahip.Yalnız toprağımız çok değişken ve kiralık yerler ekiyorum bazen toprak kulaklara resimde görüldüğü gibi yapışıp hem pulluğu ağırlaştırıyor hemde anızları tam kapatmadığından kaliteli bir sürüm olmuyor.Bayi takas ederse bende değiştirmeyi düşünüyorum.Siz kaça aldınız acaba ?
Tanesi 220Tl[/QUOTE
Güzel düşünmünmüşsünüz. Orjinal ünlü marka mıdır ızgara kulaklarda bayiden mi aldınız?
Orijinal bayii den aldımTanesi 220Tl[/QUOTE
Güzel düşünmünmüşsünüz. Orjinal ünlü marka mıdır ızgara kulaklarda bayiden mi aldınız?
Kulakların arkasındaki destek mili de dahilmi fiyataOrijinal bayii den aldım
Yok değil onları almadım. Eskiler olduKulakların arkasındaki destek mili de dahilmi fiyata
Yok değil onları almadım. Eskiler oldu
Hayırlı olsun 220 tl ye iyi almışsınız ne zaman aldınız
Konya dan mı aldınız 270 tl diyorlar