twitter engellendi sıra bizde olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: twitter engellendi sıra bizde olmasın

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=74092.msg869451#msg869451 date=1395406172' Alıntı:
noo*-*- noo*-*- sop-*-sa sop-*-sa biz konu kapansın diye uğraşıyok siz uzatıyorsunuz. noo*-*-

uzatmıyoz ağa..herkes buyunu bilerek yazsın ozaman..yeri değilken siyaset başlatılıyor..herkesin canı yandı yeterse yeter artık..gerzekli bu kadarı..kendileri bi halt etmiş gibi bu güne kadar yapana giydirmeyi marifet zannediyolar..çoğunluk kimi seçtiyse iktidar o dur.demokraside siyasett budur.iktidar anasol-d iken müslüman eziliyodu 3 partinin iktidarına dil uzatamıyoduk..çünkü anlar laik demokratik Atatürkçü ydü kendilerince..ama şimdi 1 partinin iktidarına onları seçenler ve icraatlerine dil uzamtka çok kolaylaştı bak..bunlarda bu iktidar sayesinde oldu..allah koruzun o günün partileri bu oyla tek iktidar olsaydı bu gün bu ülkede müslümanlar 80 ihtilalindeki gibi idam ediliyordu.katilleri destekleyen bir gençliği ben vatanperverliğe konduramam.onlar katildi ve katil olarak yaşamaya devam ediyorlar.yandaşları ve sempatizanlarıda KATİLDİR.

Cebrail Düzenli link=topic=74092.msg869457#msg869457 date=1395407247' Alıntı:
Konunun Kilitlenmesini Rica Ediyorum.

burda kililetirsin cebrail.toprağın altında ne yapmayı düşünüyorsun??pensilvanyadan emir geldi yandaşıyken bi an da karşısında oldum..katili destekledim bunuda herkese göstererek yaptım diyebilcekmisin??

zekhes link=topic=74092.msg869433#msg869433 date=1395404040' Alıntı:
fetoşun özel ricasıyla yatak odana kadar giriyoya OROSPUÇOCUĞU belki onla ilgili giydirirsin benim gibi...nebilim ben ..okadar eminsen yaz iki kelime...senin oynadığın oyunlardan faiz olcasına logaritma stratejileri sızdırıyoya belki onla ilgili olur..savaş strateji oyunlarının sırlarını bilmiyomuşuz bak ..pentagona rehberlik yapmışız yıllarca..onları sıralarsın..hee nellimi olur..
Saygımızı yitirmeyelim lütfen bize yakışmayan şeyler. ayrıca biz trakkulupte iletişim halindeyiz karşılıklı konularımızı tartışıp beraber gülüyoruz düşünüyoruz bırakın bu twitter muhabbetini.

kepirli_ercan link=topic=74092.msg869461#msg869461 date=1395407591' Alıntı:
Saygımızı yitirmeyelim lütfen bize yakışmayan şeyler. ayrıca biz trakkulupte iletişim halindeyiz karşılıklı konularımızı tartışıp beraber gülüyoruz düşünüyoruz bırakın bu twitter muhabbetini.
saygıdan bahsederken benim iletimi alma...saygı yı unutanların mesajlarını al..siyasetin on yılını bilipte ahkam kesmeyin burda..doğum tarihim resmiyette 82 haberiniz olsun..bu ülkenin 35 yıllık siyasetini biliriz benim kuşağım dedim..geçin boş lafları..çoluk çocuk ne yüdüğü belirsi iki lafın arkasında koşmak peşinde.koşun bakalım.tarih kitaplarında torunlarınız bu günleri okuduğunda(şayet iktidar değişirde her zaman olduğu gibi tarih kitapları değişir yalanları yazmaya başlamazsa)onlara hesap vermek sorunda kalacaksınız bunda unutmayın...

Mübarek Cuma Günü Birbirimizi Kırdığımıza Değmez Abilerim. Konu Saptı Siyasete Geldi, Daha Öncede Yaşadık Bunu, Biliyorsunuz, Burdan Bu Konunun Ta Fizana Kadar Yolu Vardır... Siyaset Gibi Hiç Olan Bir Konu İçin Kötü Olmaya, Birbirimizi Kırmaya Gerek Yok... Herkesin Görüşü Kendine... Ha Bu Konuları Hiç mi Konuşmayalım Diyeceksiniz Burası Adı Üstünde Bir Forum Sitesi... Ve Kurallarından Biri de Siyaset Olmaması... Daha Fazla Uzatmayalım Lütfen... Konyalı Abim, Sen de Bir Sakin Ol Hele, Bu Ortama Küfür Yakışmaz, Lütfen...

zekhes link=topic=74092.msg869462#msg869462 date=1395407832' Alıntı:
saygıdan bahsederken benim iletimi alma...saygı yı unutanların mesajlarını al..siyasetin on yılını bilipte ahkam kesmeyin burda..doğum tarihim resmiyette 82 haberiniz olsun..bu ülkenin 35 yıllık siyasetini biliriz benim kuşağım dedim..geçin boş lafları..çoluk çocuk ne yüdüğü belirsi iki lafın arkasında koşmak peşinde.koşun bakalım.tarih kitaplarında torunlarınız bu günleri okuduğunda(şayet iktidar değişirde her zaman olduğu gibi tarih kitapları değişir yalanları yazmaya başlamazsa)onlara hesap vermek sorunda kalacaksınız bunda unutmayın...
Ben sadece küfürlü yazdığınız için dedim ve ayrıca hiçbir şekilde siyasi konulara girmem ne ilgi alanıma girer ne de severim konu başka yerlere gitmesin.

zekhes link=topic=74092.msg869459#msg869459 date=1395407438' Alıntı:
burda kililetirsin cebrail.toprağın altında ne yapmayı düşünüyorsun??pensilvanyadan emir geldi yandaşıyken bi an da karşısında oldum..katili destekledim bunuda herkese göstererek yaptım diyebilcekmisin??
Allaha Şükür Kimseye Bişey Yapmadık.Kimseye Katil Diye İftira Atamazsın.

Cebrail Düzenli link=topic=74092.msg869477#msg869477 date=1395411300' Alıntı:
Allaha Şükür Kimseye Bişey Yapmadık.Kimseye Katil Diye İftira Atamazsın.

niye atladın ki sen şimdi vicdanınmı yoksa bunu yaptıran??
sizlerbir zamanlar nurcuydunuz...nur cemaatiydiniz..biz bu süreci iyi biliriz..fetoş paranın tadını alınca adınız gülen cemaati oldu..şimdide bir zamanlar yolunda yürüdüğünüz o zatı şahane Said-i Nursi Bedi-üz Zaman hazretlerini sürgün edip katili olan bir partiye pensilvanyanın emriyle oy atacaksınız..bu nasıl dava..bu nasıl sadakat..???

'Zulüm ( ve haksızlık ) edenlere de sakın meyletmeyin / güvenip dayanmayın! Sonra size de ateş dokunur. Sizin Allah tan başka dostunuz yoktur, sonra size yardım da edilmez.' (Hud - 113)

zekhes link=topic=74092.msg869478#msg869478 date=1395411501' Alıntı:
niye atladın ki sen şimdi vicdanınmı yoksa bunu yaptıran??
sizlerbir zamanlar nurcuydunuz...nur cemaatiydiniz..biz bu süreci iyi biliriz..fetoş paranın tadını alınca adınız gülen cemaati oldu..şimdide bir zamanlar yolunda yürüdüğünüz o zatı şahane Said-i Nursi Bedi-üz Zaman hazretlerini sürgün edip katili olan bir partiye pensilvanyanın emriyle oy atacaksınız..bu nasıl dava..bu nasıl sadakat..???

iyide sen şimdi ortamı germeye niye ugraşıyorsun sıkıntın ne

Cebrail Düzenli link=topic=74092.msg869486#msg869486 date=1395411873' Alıntı:
sıkıntısı sitede huzursuzluk çıkarmak

hiç kimse kusura bakmasın yada kusra baksın çok da önemli degil
burda zekhes isimli kişinin yazdııg msjları hakaretleri küfürleri
ben yazsaydım yada köylü isimli abi ayzsaydı acaba alacagımzı ceza ne olurdu

işte adil yönetim bu olsa gerek iktidar yanlsıı kişileri koru kolla siyasi mesaj yazmasına isin ver yetmedi küfürlü msj yazınca da ceza verme yetmedi googleden bir ayet çaksın konuya onada ceza verme
hay sizin adaletinizi

yazıklar olsun

YAVUZ_13 link=topic=74092.msg869485#msg869485 date=1395411803' Alıntı:
iyide sen şimdi ortamı germeye niye ugraşıyorsun sıkıntın ne

ortamı germek değil niyetim..benim görüşmüdekiler konuşmaya başladığı zaman yapılan bu ortamı germek..sen baştan okuduysan benim konuşmamın normal olduğunu anlarsın..ben konuşana kadar giydir..ben konuşunca ortamı germe..ne demokrasi ya..

zekhes link=topic=74092.msg869493#msg869493 date=1395412151' Alıntı:
ortamı germek değil niyetim..benim görüşmüdekiler konuşmaya başladığı zaman yapılan bu ortamı germek..sen baştan okuduysan benim konuşmamın normal olduğunu anlarsın..ben konuşana kadar giydir..ben konuşunca ortamı germe..ne demokrasi ya..
hem küfrediyosun hemde ortamı germiyorum diyorsun.

YAVUZ_13 link=topic=74092.msg869490#msg869490 date=1395412060' Alıntı:
hiç kimse kusura bakmasın yada kusra baksın çok da önemli degil
burda zekhes isimli kişinin yazdııg msjları hakaretleri küfürleri
ben yazsaydım yada köylü isimli abi ayzsaydı acaba alacagımzı ceza ne olurdu

işte adil yönetim bu olsa gerek iktidar yanlsıı kişileri koru kolla siyasi mesaj yazmasına isin ver yetmedi küfürlü msj yazınca da ceza verme yetmedi googleden bir ayet çaksın konuya onada ceza verme
hay sizin adaletinizi

yazıklar olsun

bu sitenn yönetimiyle uzaktan alakası yok..nereye bağlıyorsun..geç bunları..bu konu buralara geldiyese konuşulacak..küfürde olacak..hakarette..sen önce bu konunun açılışındaki maksadı ve niyeti..ve hatta gidişatı eleştir istersen..siz yapın aba altı siyaset biz susalım..laf ortaya koyulunca kaçın yönetime çamur atın..şimdi yakışmıyo artık..bırak bu işleri..dialog benimle yazacağın varsa benim adıma ya..site yönetmine ne giydiriyorsun..cezam varsa verirler..

TrakKulüp Ceza Kuralları

1. Küfür etmek: 30 gün uzaklaştırma
2. Yöneticilere ve üyelere hakaret etmek ve küçük düşürücü yazılar yazmak: Süresiz uzaklaştırma
3. Uyarıldığı halde büyük tartışmalar çıkarmak ve tartışmalara katılmak: 10 gün uzaklaştırma
4. Markalara karşı hakaret derecesinde eleştiride bulunmak: 10 gün uzaklaştırma
5. Tehdit içeren mesajlar yazmak: Sınırsız uzaklaştırma
6. Uyarıldığı halde sınırı aşan imzalar koymak: 3 gün uzaklaştırma
7. Uyarıldığı halde aynı yada benzer fotoğraflar için ayrı konular açmak: 5 gün uzaklaştırma
8. Uyarıldığı halde büyük harfle yazmaya devam etmek: 3 gün uzaklaştırma
9. Süreli uzaklaştırıldığında yeni bir üyelik almak: 30 gün uzaklaştırma
10. Uyarıldığı halde flood yapmak: 3 gün uzaklaştırma
11. Uyarıldığı halde siyasi içerikli mesajlar yazmak: 10 gün uzaklaştırma

kaynak : http://www.trakkulup.net/kurallarimiz/trakkulup-ceza-kurallari/

Twitter onu kötü amaçlı kullanan provakatörler yüzünden kapatıldı,Trakkulüp gibi bir sitede böyle bir şey olamaz burası temiz bir sitedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...