İnternette 3 tondan bahsediliyor ama 1 ile 2 ton arası.büyümeden ve gözden kaçırmadan toplamak önemli.mümkünse sabah ve akşam üzeri iki hasatDönümden ne kadar ürün aldın?
İnternette 3 tondan bahsediliyor ama 1 ile 2 ton arası.büyümeden ve gözden kaçırmadan toplamak önemli.mümkünse sabah ve akşam üzeri iki hasatDönümden ne kadar ürün aldın?
Dönümden ne kadar ürün aldın?
tohum dikeceğiz.Hani mısır ekme makinası var biz ona havalı mibzer diyoruz onların salatalık,karpuz gibi plakları var onunla ekeceğiz.
Mibzer baskasinindi o ekti bilmiyorum malesefsalatalığı havalı mibzer de hangi disk ile ekim yaptınız hatırlıyor musunuz (kaç delik kaç mm ?)
Yagmurlama cok guzel oldu ciceklere zarar falan vermedigerçekten bazı ürünleri pazarda bu fıyata nasıl satılır dıye insan şaşırıyor bu sene az bir yeşil soğan dıktık 50 bağ topluyorum bır çokm zaman harcıyorum pazara gıdıyorsun 1 tl ye bıle satılmıyor eger adam pazarda karnını ıyı doyursun 20 lira zarar yazar gelirsın salatalık yağmurlama olmaz yalnız hemen kurur bırde toplamayı ailen yapacak sende gıdıp satacaksın işçi parası kazanacaksın bence