Türkiyede Saf Montofon

Evet süt yemi kullanıyorum
21hp 2800 me Toros

Erturul hocam iki sorum olcak size izninizle
Toroz yem kullaniyosun burda kullananlar bek memnun deil kizginlik ve döl tutmama sorunu yuzunden
Montofon kullandiginiz bogalari bizlerle paylasirmisiniz
Dayaniklilik ve yag yuzdesi icin benimde montofona yatkinligim var ama asabi yapiya sahib diyolar yilin 10 ayini nerdeyse hayvanlari meraya cikariyorum uysallik onemli asibidediklerinden cezaret eddemiyorum

Erturul hocam iki sorum olcak size izninizle
Toroz yem kullaniyosun burda kullananlar bek memnun deil kizginlik ve döl tutmama sorunu yuzunden
Montofon kullandiginiz bogalari bizlerle paylasirmisiniz
Dayaniklilik ve yag yuzdesi icin benimde montofona yatkinligim var ama asabi yapiya sahib diyolar yilin 10 ayini nerdeyse hayvanlari meraya cikariyorum uysallik onemli asibidediklerinden cezaret eddemiyorum

Geçen yıl başladım Torosa sürümün hemen hemen hepsi bu yemle doğum yaptı ben döl tutma problemi yaşamadım tasiye ederim fakat dikkatli yedirmekte fayda var
Benim yeğenim 5 yaşında 15 aylık 500 kg lık erkek danaların sırtlarına çıkıyor dışarıda ipinden tutup kuzu gibi gezdiriyor
Asla inekler sağımda çifte bile atmazlar çok sakin ve uyumlu hayvanlar bu güne kadar hiç şikayetim olmadı ama birbirlerine karşı agresif oluyorlar

• Beğen
Tepkiler: ersinbag