Ynt: Türkiyenin Nükleer İnadı Pahalıya Patlayacak...
Süleyman 500 Kw çok büyük bir güç Bir evin ihtiyacını 5-10 Kw çok iyi bir şekilde karşılıyor 500 Kw ile çok rahat bir şekilde 50 hane karşılanır. O yüzden çok rahat yapılabilir. Devletin 500 Kw limit koymasının nedeni de bu Biliyor çünkü fazlasını satacağını, eee o kısımda haklı yani
dustero link=topic=82856.msg987096#msg987096 date=1427555680' Alıntı:Arkadaşlar bırakın safsatayı. Yurdumun akarsuları boşu boşuna akıyor hidroelektrik santralle uğraşmak varken nükleere ne hacet ? Denmişki ben 5 yıl az yaşayayım. Nekadar yaşayacağını biliyormusun ömründen varsın 5 yılı feda ediyosun bu senin elindemi ? Senden yetişecek neslin geleceği ? Bunlar hep aslında muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak arzusunda yapılan yanlış fikir akımları oluyor. Denmişki sınır kapısını olur biter. Neyi kapatıyorsun abi aç kapa Artema ' mı bu Elin ışid üyesi TR yi kullanarak nerden nereye geçiyor senin Artema neyaparsan yap sızdırır gerçekçi alternatifler sunmak lazım.
Gürsel abi 500kw dan sonra devlet baba seni öper o üretecek sana satacak yok öyle alayım koyayım ya da paşa paşa yıllık vergi vereceksin
Karadeniz bölgemin suları boşa akıyor aç gözünü Türkiye ' m sadece hidroelektrik santraller bile bu ülkeyi uçurur. Rüzgar enerjisinde başta İlgiltere ve Almanya ' yı örnek alırsak bu nükleer santral dayatmadan başka birşey değil. 40 yıl benim der 40 yıl ekmeğinin bir kısmını yer 41. sene al atığıyla kapanmak üzere olan haliyle senin olsun der sende dersinki oh nükleer santralim var benim. Neyse daha fazla eleştirmek istemiyorum.
Süleyman 500 Kw çok büyük bir güç Bir evin ihtiyacını 5-10 Kw çok iyi bir şekilde karşılıyor 500 Kw ile çok rahat bir şekilde 50 hane karşılanır. O yüzden çok rahat yapılabilir. Devletin 500 Kw limit koymasının nedeni de bu Biliyor çünkü fazlasını satacağını, eee o kısımda haklı yani