Bizim burda bi tanıdıkta 6056 ile denedi çok sorun çıkartıyo. Yumuşak zeminlerde çekemiyo makinayı. Rampa aşşada ömünde duramıyoPeki duz yerde var yokuşlarda 640 alsak yokuşlarda cekermi
Peki bana 120 bine kadar çift çeker ne önerirsiniz balye yapacak traktör
45hp diyorsa olur sirsanim.Radyotorun önünde plaka gibi engeller olmamalı,antifrizli olmaliSelamünaleyküm arkadaşlar Türk Fiat 54c var silaj yapıyor balye makinesi almaya karar verdik sizce hararet yaparmi ben 2 tane balye makinesi buldum 45 hp güç isteyen sıkıntı çıkarirmi
Mesele traktörün çevirememesi değil rampalarda makinayı asılamaması. Kaba toprakta motor patinaj çeker oturur. Rampa aşağı makinayı zaptedemez. Rampalı arazide çift çekerden gerisi yalan45hp diyorsa olur sirsanim.Radyotorun önünde plaka gibi engeller olmamalı,antifrizli olmali
Ben balyada her zaman vites seçeneği çok olan traktör taraftarıyım. Turbolamana gerek yok ancak vites sayısı yetersiz gelecektir. İş görür ama seni yorar yarım debriyaj yapmak zorunda kalırsın. Tt yerine td daha doğru bi tercih olur. Piyasada tutulmayan fiyatı düşük traktör markaları var onlara yönelebilirsin. Ben balyada ls plus 80 kullanıyorum. Alırkende ucuz satarkende ucuz ama balya için idealeski kasa tt 65 alıp turbolsam çift çeker balyada sıkıntı olmaz demi
8066 bütçeniz yetiyosa gayet uygun balya işine80 66 new holland 12 vites sizce buçuk olmalımı illa balye işinde
12 vites ve üzeri traktörler yeterli gelir. Traktörün rahatlığı konforu gibi detaylar size kalmış.buçuğa gerek yok demi kusura bakmayın biraz bilgisizim ondan soruyorum