Tek kusuru var hafif buda rampada makinenin önünde durmasını zorlaştırıyorTn75da serisi balya için cok ideal 16x16 vites kabin klima
3 ton ağırlığı var 80 66 ya göre kısa kalabilir 3 piston olduğu için öne 10 tane 40 kglik ağırlıkla çözülebilirTek kusuru var hafif buda rampada makinenin önünde durmasını zorlaştırıyor
8066 3 silindirmi3 ton ağırlığı var 80 66 ya göre kısa kalabilir 3 piston olduğu için öne 10 tane 40 kglik ağırlıkla çözülebilir
Bazı 54cler 12 vitesTekrardan selam arkadaşlar 54cye 12 vites takilirmi
Bizimki lucas çekişi baya iyi acaba 12 vites eklenirmiBizim vardi 12 vîtes bosch pompa. Pek begenmedik sattik
Oniki vites olanların seri ve takviye 8 vites hızları aynı, +4 vites sürüngen deniliyor, takviye 1 den daha yavaşlar, arkadaşlar da söylemiş, %90 çiftçinin işine lazım etmiyor.Bizimki lucas çekişi baya iyi acaba 12 vites eklenirmi
Oluyor diye biliyorum. Lucas pompa olanlar bizi duz yolda hep gecerdi. 92 model olanlar geneli bosch pompa. Bize surungeni sokelim diye o Zaman iyi para teklif ettiler tütuncüler. VermedikBizimki lucas çekişi baya iyi acaba 12 vites eklenirmi
Kullanmıyorsanız keşke verseydiniz.Oluyor diye biliyorum. Lucas pompa olanlar bizi duz yolda hep gecerdi. 92 model olanlar geneli bosch pompa. Bize surungeni sokelim diye o Zaman iyi para teklif ettiler tütuncüler. Vermedik
s.ia tekrardan hocam bu tdlerdek 3 takviye olayı nasıl anlatımısınız hızları brn taş parçalama kaninesi alcam traktör olarak eski 2008 2009 2007 td90d düşünüyorum ama bu sene alamıcam seneye inş makinede süper sürüngen yazıyor acaba tdd sıkıntı yaşarmıyımOniki vites olanların seri ve takviye 8 vites hızları aynı, +4 vites sürüngen deniliyor, takviye 1 den daha yavaşlar, arkadaşlar da söylemiş, %90 çiftçinin işine lazım etmiyor.
TD ler gibi 12 vites değil, hatta TD kullanıcısı olarak en ağır 4 vitesi kullandihim 5 kez değildir.