Motor uzun süre çalıştığında yarıya gelir ama daha geç gelirTermıstat açık kalsa hep hararet beyazda kalır diye düşünüyorum hararet yarıya yakşasıyor
Hımmm termostat arızası açık olsa pek farketmiyor. Yinede kapalı olmasından iyidirMotor uzun süre çalıştığında yarıya gelir ama daha geç gelir
Kısın sökülürmüHayırlı olsun bizde kabin sıcak oluyor diye hortumları söktük
Hortumları niye soktunuz ki hortumların kabine gireceği yere bir vana koysaydiniz yazın kapatirdinizHayırlı olsun bizde kabin sıcak oluyor diye hortumları söktük
Aynen vallah vana yer hazır bahara doğru vana koyacamHortumları niye soktunuz ki hortumların kabine gireceği yere bir vana koysaydiniz yazın kapatirdiniz
Kabının sapkasini boyadiniz mi ?Aynen vallah vana yer hazır bahara doğru vana koyacam
Yok boyamadık. Bahara doğru boyatacamKabının sapkasini boyadiniz mi ?
Yaz ayında cam aralığı kapı aralığı bırakırımSonradan takma kabin Benim Traktordada Var Kışın Çok İyi ama Yazın Kapıları Cıkarıyorum
Zaten fan çalışmıyordu içinde vanası var boşuna su basmasın diye söktükHortumları niye soktunuz ki hortumların kabine gireceği yere bir vana koysaydiniz yazın kapatirdiniz
Klima bağlantısı yapıyorlar yapsak mu kiZaten fan çalışmıyordu içinde vanası var boşuna su basmasın diye söktük
Ama traktörün içi hep sıcak oluyor kışın ceketi çıkariyorum içinde gerek yok kalorifere ama yaptıracağım fanı yazın çol sıcak oluyor
klima bağlatabilirseniz kesinlikle yaptırın. arazi de büyük fayda sağlar. konforu arttırıyor.Klima bağlantısı yapıyorlar yapsak mu ki
aynenklima bağlatabilirseniz kesinlikle yaptırın. arazi de büyük fayda sağlar. konforu arttırıyor.