Mrb arkadaşlar sonunda bugün turbomuzu taktirabildik umarım yakıtta ve çekişte faydasını görürüz
Makina gergin hayırlısı olsun aradaki farkı ilerleyen zamanlarda görmek isteriz.boyle konuları seviyorum.turbo nun markası nedr ayrıca ve maliyeti ne oldu size
İnşallah sıkıntıların biter kardeşim hızlı bir sürüm bekliyoruz senden â˺â˺
En kısa zamanda yukleyecegim kardeşimHayırlı olsun videolarını bekliyoruz.
Saol ustaHayırlı olsun
Saol kardeşim merakını gideririm kısa zamanda inşallahhayırlı olsun
sonuçları bende merak ediyorum
Cevremde 15 e yakin 6080 var hepsi turbolu abi sıkıntı çıkarmaz bu vakittrn sonrada inşallahTümosana sonradan eklenen turbolar da iyi uyum oluyor memnun olan çok çevremiz de, Hayırlı olsun
Usta sadece yakıt ayarı yaptığını söyledi ustaHayırlı olsun , pompa ayarı falan gerekmezmi acaba
Tesekkur ederim saolunHayırlı olsun,güle güle kullanin...
Saol kardesimhayırlı olsun
Ayar yaptırdık kardeşim yakıtını kendin de ayarla ya biliyorsun öğrendim ama usta eli başka tabiHayırlı olsun sattığımız 75.80 DTK tümosanda sonradan takma GARRETT marke turbo vardı bi sıkıntı çıkartmadı. Tümosanlarda sonradan takma turboda sıkıntı çıkartan olmadı gibi. Turboyu taktırdıktan sonra yakıt pompasını ayarladılar mı ? Ayarlamadılarsa turbodan istediğiniz verimi alamıyorsunuz.
Usta her ikisinde faydası olduğunu düşünüyorum çünkü yakıtını dusurduk traktorunTurbonun yakıta değil de torka (çekişe) getirisi çok. İnşallah memnun kalırsınız. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsuun [emoji4]
Hayırlı olsun. Artık Tümocan senin pulluğu uçurur. Merakla bekliyoruz sürüm videolarını
4lu 12li takmayı düşünüyoruz abi )