aleykümselam kim olarak söyleyeyim alexanderİbrahim ustaya ve arge muduru Eyup kardesime cok selam
Bende merak ediyorum Türkiye de tek olacakGüzel bir çalışma olacak halil hocam.merakla takip ediyorum.
Uydurma parça takılmadı ki. Türkfiat 70 56 orjinal sıfir sanjuman ve difransiyel takıyoruz. Ön çekeri de İbrahim usta yapıyor belli bir süreç sonrası arıza durumunda garantisi kendisi. Bunun haricinde yardımcı pistonlar 70 56 difransiyelin arka bölümüne hidrolik kaldırma kollarına takacaz. Lift otomatik vede disk fren olması da güzel.Öncelikle hayırlı olsun fakat benim merak ettiğim şeyler var. Traktör üzerinde bir çok şey değişti çoğu uydurma takıldı ileride bir arıza durumunda veya Parça uyum konusunda ne yapacaksınız ?
Anladım hayırlısı olsun hocamUydurma parça takılmadı ki. Türkfiat 70 56 orjinal sıfir sanjuman ve difransiyel takıyoruz. Ön çekeri de İbrahim usta yapıyor belli bir süreç sonrası arıza durumunda garantisi kendisi. Bunun haricinde yardımcı pistonlar 70 56 difransiyelin arka bölümüne hidrolik kaldırma kollarına takacaz. Lift otomatik vede disk fren olması da güzel.
Teslim alınca adaklık koyun keseceğim. Nazar değmenesi için ilçede dedikodu ediliyor traktörün durumundan dolayı. Teslim aldıktan sonra kullanımda goreceğiz.Örnek ve iddali bir midifikasyon bekliyoruz
Bu kadar masraftan sonra kabinin şapkasını da boya artıkArkadaşlar çok çılgın proje geliyor. 70 56 newholland sanjuman ve difransiyel gövdesiyle birlikte tek Türkiye'de tek olmaya geliyor.
Hurda gorulumlu canavar kalması daha hoş benceBu kadar masraftan sonra kabinin şapkasını da boya artık