Masraf ne kadar olduSelam arkadaşlar turbo 480 fiatın ilk kabinli videosunu çektim. arada çeker çeker atarım.
Masraf ne kadar olduSelam arkadaşlar turbo 480 fiatın ilk kabinli videosunu çektim. arada çeker çeker atarım.
Daha bitmedi bitsin soylerim. Simdilik kabine 4 bin verdik sadeceMasraf ne kadar oldu
Vallah 5 sene oldu alali. Tam hatirlsmiyorumTraktörü koçaklardan mı aldınız çayırbağ traktör galeriden
Bir kac kisi ruhsata islenmesi gerektigini soyledi. Kim nasil isliyor henuz bilgim yokKolay gelsin. Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Sonradan takılan kabin ruhsata işleniyomu? Ruhsata işletebilirseniz yaptığınız işlemler hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Türk fiat 480T güzel olur benceTurbo var soyle yazabilirim T. 480 turkfiat 75 hp. Yada 480 Turbo turkfiat 75 hp
en basa buyuk 4*4WD TÜRK FİAT 480T. 75HP NASILTürk fiat 480T güzel olur bence
Üzeeinde çayırbağ traktör galeri yazıyor bizde ordan almıştık son derece kibar insanlardıVallah 5 sene oldu alali. Tam hatirlsmiyorum
aynen kabini ordan aldıkÜzeeinde çayırbağ traktör galeri yazıyor bizde ordan almıştık son derece kibar insanlardı
Parantez içindede küçük sekilde ( yalanla birlikte ) yazdır [emoji16]en basa buyuk 4*4WD TÜRK FİAT 480T. 75HP NASIL
Hangı yalandan bahsedıyon sana inat bu yaz dört çekere cevırmezsemParantez içindede küçük sekilde ( yalanla birlikte ) yazdır [emoji16]
Maalesef olmadı çok bır kesıntı olmadı zararsızHayırlı olsun. Kabini kesmeden rotsuz hidrolik yapılsa daha iyi olmaz mıydı o kadar turbo kabin olup da.
MaşAllah emeğine değer inşallahselam arkadaşlar elektrikci arkadaşda traktörün işleri ben gidene kadar çoğunu bitirmiş di. yarın da kalorifer bağlanacak iyi seyirler.