Tümosancılar El Ele Verelim

Ynt: Tümosancılar El Ele Verelim

@*/-TmS_HsT-/*@ link=topic=16128.msg204229#msg204229 date=1250190802' Alıntı:
[size=11pt]Eyvallah Abi. Benimde Erkunt ' a bir lafım yok. Benim Lafım Erkunt söyle Erkunt böyle diye Fazlasıyla abartıp, Tümosan şunu çekemez, Afedersiniz Erkunt Götünü koparır felan diyenlere.

İkincisi; Bıraksalar Aslında Türk ' ün yapamıyacağı bir şey yok. Bizim insanımız önce Yabancı Mallara alıştığı için Tümosan ve Erkunt ' a fazla baskı ve talepte bulunmuyor ve bu iki marka Fazla yük alıp büyük çapta Traktör ve Motor üretmiyorlar. Büyük Motor ve Traktör üretilmeyince Büyük traktöre ihtiyaç duyan çiftçi yabancı traktör alıyor. Ben Türk ' üm Kalbinde, Canımda, Kanımda, Damarımda ve ŞAnlı Bayrağımda Türk kanı var. O yüzden ebediyende Altında, Ellerimde, Ayaklarımda ve Gözümün önünde Hep bir Türk Malı olacak.
[/size]
helal kardeşime..
@*/-TmS_HsT-/*@ link=topic=16128.msg204243#msg204243 date=1250191556' Alıntı:
Bu Vatan kolay kazanılmadı sende biliyorsun Muhammet ' cim. Bu Anadolu hepimizin onu atalarımızdan ödünç aldık. Geleceğede aldığımız Güzellikte, Sevgi ve saygı bağı daha güçlü şekilde gelecek nesillerimize Aktarmalıyız.
ewet aldığımız gibi değil yükseltip yüceltipde yeni nesillere dewretmeliyiz...

adamlar Türk malını kullanmıyo tamam bı lafımız yok zorla kullanda demıyoruz bari kötülemeyin ya !!! ki yani kötü bi yeri yok bi sizin aradığınız o konfor yok ama sizin kullandığınız o traktorlerı tarlada bozar

kofalcalimuhammet link=topic=16128.msg204262#msg204262 date=1250192622' Alıntı:
adamlar Türk malını kullanmıyo tamam bı lafımız yok zorla kullanda demıyoruz bari kötülemeyin ya !!! ki yani kötü bi yeri yok bi sizin aradığınız o konfor yok ama sizin kullandığınız o traktorlerı tarlada bozar
kardeş tartışma çıkaracak şeyler yazıp ortalığı karıştırma....sizinkileri tarlada bozar lafı direk ortamı gerer gerek yok...herkez neyin ne olduğunu biliyo..görüyo..yoruma gerek yok..krallık lafla olmaz icraatla olur...

nforcer link=topic=16128.msg204266#msg204266 date=1250192793' Alıntı:
kardeş tartışma çıkaracak şeyler yazıp ortalığı karıştırma....sizinkileri tarlada bozar lafı direk ortamı gerer gerek yok...herkez neyin ne olduğunu biliyo..görüyo..yoruma gerek yok..krallık lafla olmaz icraatla olur...
aga tarlada bana bu abılerın övdüğü traktorler denk gelse bı onları ceksem bıde tumosanı ceksem apışıp kalıcaklar ama denk gelmıyo bı gun td 85 denk geldı telefon olsaydı yanımda nasıl bi motor olduğunu bütün herkeze gostercektım adım adım gıdıyodu

kofalcalimuhammet link=topic=16128.msg204280#msg204280 date=1250193399' Alıntı:
aga tarlada bana bu abılerın övdüğü traktorler denk gelse bı onları ceksem bıde tumosanı ceksem apışıp kalıcaklar ama denk gelmıyo bı gun td 85 denk geldı telefon olsaydı yanımda nasıl bi motor olduğunu bütün herkeze gostercektım adım adım gıdıyodu
olsun herkezinki kendine güzel...biz de anti taraftarlık yok hepsi güzel...

okan6445 link=topic=16128.msg204350#msg204350 date=1250199341' Alıntı:
nforcer vede deniz kardeşim gercekten ortalıgı karıştıran bi ben varmışım haaa gercekten yani
ee koca site bi senle olcak iş değil dimi...

okan6445 link=topic=16128.msg204466#msg204466 date=1250246073' Alıntı:
ozaman bende devam edeyim karıştırmaya nedersin
kendi şahsi kanatindir abi...kimsenin yapacaklarına karışamayız tabikide...ama başkalarının hak we özgürlekleri çiğnenmedikçe...bi marka konu ile alakası yokken asılsız çabalarla yükseltilmeye çalışılmadıkça....