Tümosancılar El Ele Verelim

Ynt: Tümosancılar El Ele Verelim

adam gibi yapsınlar.hani nerde 2. eli kim alıyor yerliyi.yedek parça nerede satılıyor.hangi parçacı dükkanında satılıyor.hangi yedek parçacıda satılıyor.servis nederede.fabrikalar magdur olan kişiye ne vermişler.deneme tahtası olarak kullanıyorlar ha bu model oldu.ha bu sistem olmadı tam traktör seriyi yakalıyor birde bakmışın fiyat iki katına çıkmış.siz alın yerliyi kim neyapıyorsa kim ne satıyorsa adam gibi yapsın 300 liraya arpa satıp da yerli yerli diye bagıramam ithal gelen uzak dou çıkışlı montajlı traktörler ler dahil kaporda degiştirerek bir klima takarak bir renk degiştirerek kimse göz boyamasın.sorun var arkadaşlar alan biliyor kullanan biliyor.kimse kimseyi kandırmasın.

tumosan son zamanlarda epey prım kaybettı sanırım yaptıgı yenılık yerterlı olmadı 2 elıne talepte baya dusuk...

herkes neyin ne oldugunu biliyoo hala övüyosunuz yeni cıkan 9580 lerin koltuguna sıgamıyorum bile bide arka hindistan malı bunuda biliyomu tümocu arkadaşlar adamgibi yapsınlar alalım arkadaşım 50 deil 100 istesin ben özellik ararım konfor ararım para veriyosam

tümocular el ele verinde oda yerli sermayeden olan erkuntları görün sonra tümoyu övün adamlar hala ugraş icindeler bizler için

herkes neyin ne oldugunu biliyoo hala övüyosunuz yeni cıkan 9580 lerin koltuguna sıgamıyorum bile bide arka hindistan malı bunuda biliyomu tümocu arkadaşlar adamgibi yapsınlar alalım arkadaşım 50 deil 100 istesin ben özellik ararım konfor ararım para veriyosam

okan arkadaş haklı.babalarının hayrına traktör yapmıyorlar.hayra traktör bagışlamıyor yerli fabrikalr.lüks diye sattıkları ortada.bizler tarladan kepçe ile kürüyüp mahsül almıyoruz.yapsınlar adam gibi.ne yerlisi ne ithali deneme tahtası degil bu çiftçi.

begenmiyoruz saten arkadaşım yapacaksa parayla yapacak konuşturacak parasını bu devirde para konunuşur

okan6445 link=topic=16128.msg199341#msg199341 date=1248675556' Alıntı:
begenmiyoruz saten arkadaşım yapacaksa parayla yapacak konuşturacak parasını bu devirde para konunuşur
ii o zaman ne alırsan al....başkasının malına çamur atma...

okan6445 link=topic=16128.msg199626#msg199626 date=1248735471' Alıntı:
camur deil kocum dogrular dogrularrrrr
kiminin doğrusu kiminin yanlışıdır...alan alıyo almayan almıyo...zaten almıyosanız onu yapsın bunu koysun demenize gerek
yok...nası olsa siz beğenmiyosunuz...beğenmedeğiniz bi şey hakkında istek yapmaya gerek yok...

98 de 8280 vardı sıfır aldık 3600 eee o motor cok şahane idi cekiş yönünden sonra sonra sattık jd yi aldık jd daha bi başka cekiş yönünden özellik bakımından koyabiliyorlarsa ithal motordaki gibi özellik saglamlık (jd ve fend) gibi hiçdurmuyalım alalım

okan6445 link=topic=16128.msg199941#msg199941 date=1248857035' Alıntı:
98 de 8280 vardı sıfır aldık 3600 eee o motor cok şahane idi cekiş yönünden sonra sonra sattık jd yi aldık jd daha bi başka cekiş yönünden özellik bakımından koyabiliyorlarsa ithal motordaki gibi özellik saglamlık (jd ve fend) gibi hiçdurmuyalım alalım
yok tümosan size yaramaz siz kaliteli we pahalı makinalara layıksınız..ithal alın..boşwerin tümosan gelişmesin...

eyvallah ne yapıyım canım gelişmezse kapatsınlar ozaman faprikayı bide erkuntu gözle bakim gelişiyormu gelişmiyormu ona göre yorum yap boş konuşma

okan6445 link=topic=16128.msg199956#msg199956 date=1248858794' Alıntı:
eyvallah ne yapıyım canım gelişmezse kapatsınlar ozaman faprikayı bide erkuntu gözle bakim gelişiyormu gelişmiyormu ona göre yorum yap boş konuşma
ben gelişmeleri görüyor biliyorum...boşta kanuşmam....herkezin kullandığı kendinedir...herkez parası kadar en iyisini almaya çalışır....

arkadaşlar kim kime ne anlatmaya çalışıyor? traktörünü alan almış.işini yapan yapmış.daha ne tartışması bu.madem tümosanı beğenmeyen arkadaşlar var, bu konunun başlığı TÜMOSANCILAR EL ELE VERELİM. burası özgür bir forum sitesi.ancak bu özgürlük başkalarını rahatsız etmesin. lütfen biraz daha özen gösterelim....

ve şunuda unutmayın herkesin belirli bir bütçesi vardır.bende bilirim fendt ' e ,john deere ' ye binmeyi.ama bütçem buna müsaitse ben tümoyada binerim daha beğenmediğiniz ne kadara marka varsa onlarada binerim.bu da kimseyi ilgilendirmez.

_FaTıH_ link=topic=16128.msg199964#msg199964 date=1248859666' Alıntı:
ve şunuda unutmayın herkesin belirli bir bütçesi vardır.bende bilirim fendt ' e ,john deere ' ye binmeyi.ama bütçem buna müsaitse ben tümoyada binerim daha beğenmediğiniz ne kadara marka varsa onlarada binerim.bu da kimseyi ilgilendirmez.
haklısın herkez bütçesine göre en iyisini almak ister....

_FaTıH_ link=topic=16128.msg199960#msg199960 date=1248859385' Alıntı:
arkadaşlar kim kime ne anlatmaya çalışıyor? traktörünü alan almış.işini yapan yapmış.daha ne tartışması bu.madem tümosanı beğenmeyen arkadaşlar var, bu konunun başlığı TÜMOSANCILAR EL ELE VERELİM. burası özgür bir forum sitesi.ancak bu özgürlük başkalarını rahatsız etmesin. lütfen biraz daha özen gösterelim....

haklı aslında herkesın ıhtıyacı farklıdır butcesı farklıdır dun bı 74-80 turbolu kullandım 1 vıtesı serı traktor burunlu gorunumu hosuma gıttı b

sezer link=topic=16128.msg199966#msg199966 date=1248859759' Alıntı:
haklı aslında herkesın ıhtıyacı farklıdır butcesı farklıdır dun bı 74-80 turbolu kullandım 1 vıtesı serı traktor burunlu gorunumu hosuma gıttı b
480 olsun benim olsun....elin fend ini met etsen ne olcak...benim tarlaları gelip o mu sürecek....