Tumosana takan ciftcilerimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Tumosana takan ciftcilerimiz

Hakandnz link=topic=86300.msg1033647#msg1033647 date=1447167096' Alıntı:
Öncelikle şunu belirtmemek isterim ki Tümosan arıza yaptı diyenlerin burada hepsi yalan söylüyor bende 80-75 var 2013 model çok memnunum bunu satarsam yine Tümosan alırım siz Tümosan alanları çok fakir mi sanıyorsunuz yok ucuzmuş şudur budur siz kendi traktörlerinizi ne sanıyorsunuz herkez baksın kendi dalgasına ben bugün istesem yeni bir tane daha traktör alırım Bence TÜMOSAN almak hata değildir almamak hatadır
:)

Hakandnz link=topic=86300.msg1033647#msg1033647 date=1447167096' Alıntı:
Öncelikle şunu belirtmemek isterim ki Tümosan arıza yaptı diyenlerin burada hepsi yalan söylüyor bende 80-75 var 2013 model çok memnunum bunu satarsam yine Tümosan alırım siz Tümosan alanları çok fakir mi sanıyorsunuz yok ucuzmuş şudur budur siz kendi traktörlerinizi ne sanıyorsunuz herkez baksın kendi dalgasına ben bugün istesem yeni bir tane daha traktör alırım Bence TÜMOSAN almak hata değildir almamak hatadır
kafanı bozma herkes istediğini alıyor zaten

Tümosan sahibi değilim hiçte bilmem,Bugün tümosan tarla günü yapmış niğde/divarlı da gittik izledik. Maxima,65lik,95lik.. hepsi vardı tarla beton gibi sürülmemiş cok sertti. Vatandaş öyle zorladıki traktörleri büyük pulluklarla full ağırlıklı maximanın önü şaha kalktı o derece zorladılar. Traktörlerde büyüğünden küçüğüne kesilme hiç yok en zorlu sert yerlerde tekerler badanaj yapıyor ama güç kesilmesi hiç yok. 95likte bir turbo sesi var felaket. Motor olarak çok performanslı geldi bana. Özel olarak oynanmışsa bilmiyorum. Yılbaşından sonra maximanın 185beygire kadar üst beygirleri çıkacağını söylediler,ve şatıl eklemek için çalışıyorlarmış.. Sağlamlığını bilmiyorum ama gerçekten güzel etkinlikti ve traktörleri iyi zorladılar. Böyle bir markamız ithallerle yarışacak seviyeye gelirse gerçekten sevinirim.

BlackStorm link=topic=86300.msg1033710#msg1033710 date=1447174499' Alıntı:
Tümosan sahibi değilim hiçte bilmem,Bugün tümosan tarla günü yapmış niğde/divarlı da gittik izledik. Maxima,65lik,95lik.. hepsi vardı tarla beton gibi sürülmemiş cok sertti. Vatandaş öyle zorladıki traktörleri büyük pulluklarla full ağırlıklı maximanın önü şaha kalktı o derece zorladılar. Traktörlerde büyüğünden küçüğüne kesilme hiç yok en zorlu sert yerlerde tekerler badanaj yapıyor ama güç kesilmesi hiç yok. 95likte bir turbo sesi var felaket. Motor olarak çok performanslı geldi bana. Özel olarak oynanmışsa bilmiyorum. Yılbaşından sonra maximanın 185beygire kadar üst beygirleri çıkacağını söylediler,ve şatıl eklemek için çalışıyorlarmış.. Sağlamlığını bilmiyorum ama gerçekten güzel etkinlikti ve traktörleri iyi zorladılar. Böyle bir markamız ithallerle yarışacak seviyeye gelirse gerçekten sevinirim.
Tumosan ın çekişine kimsenin lafı yok zaten. Çok güzel bir dört çeker sistemi var. Ama çok fazla arıza yapanı denk geldiği zaman çekişinin pek önemi kalmıyor. İnşallah Avrupa traktörlere kafa tutar hale gelir.

Traktör işi birazda şansa bağlı her markada illa bir kaç sorun oluyor bu durum istisnasız yani çok gördüm sanayide Tümosan New holland daha niceleri

Orn123 link=topic=86300.msg1033692#msg1033692 date=1447172627' Alıntı:
Duydum ki kullanmassan tümosan arıza yapmıyormuş doğru mu bu? :D
nerenle duyduğuna bağlı duymak var duymak var bilmem anlatabildim mi Varsa traktörüne güvenen Tümosana rakip olarak tarlaya girsin belli olur akkoyun karakoyun

Arkadaşlar kusura bakmayın çekiş konusunda Tümosan motorlarının ne özelliği varda çekiş yüksek.Açıklasın tümosan sahipleri motorlarının bir beygirini biliyorlar.Sorsanız motorun kaç cc, common rail varmı. subap sayısı kaç.Turbonun VGT özelliği varmı.30 yıl öncesinin teknolojisi ile üretim yapıyorlar.Onuda düzgün yapamıyorlar.İkiye bölünen Tümosan videoları internette kol geziyor.Tümosan bizim çiftçimizi enayi yerine koyuyor.Bir bir daha iki eder.

Hakandnz link=topic=86300.msg1034100#msg1034100 date=1447278663' Alıntı:
nerenle duyduğuna bağlı duymak var duymak var bilmem anlatabildim mi Varsa traktörüne güvenen Tümosana rakip olarak tarlaya girsin belli olur akkoyun karakoyun
Hakandnz haklısın ben ford 7610 un ruhsatıni ortaya koydum ama ortaya çıkacak tumosanci yok 2 tane vardı onlarda ruhsatı duyunca bir daha lafını bile etmediler yani bu işler lafla olmuyor adam gelmiş bana bu hurdayı nerden buldun bu hurdayı bulmak için çok uğraştinmi felan diyordu ruhsatlari masaya koyup yan yana girelim tarlaya dedim ses yok :)

zehriduman link=topic=86300.msg1032542#msg1032542 date=1446759883' Alıntı:
Bu tümosanı kötüleyenler verdiği arıza her traktör veriyor ben bahce serisini kullanıyorum motor da tık yok mf 3625f 98 bin tl ye aldılar 500 st olmadan hidrolik arıza verdi nh td65b 1000 st dolmadan kendi kendine fren takılı kalıyor çift çeker düğmesi arıza veriyor yani bunu sadece tümosan veriyormuş gibi söylüyorsunuz ha bide çok çekişli motor bunuda söyleyin birdaha eleştiri yaparken ve benim kendi gözlemim erkunt m serisinden çok daha iyi
bizde 3 adet New Holland var t480s 4×4 7556s 4×4 tt55 4×4 Allaha Şükür olsun ki arıza yapmadı tek t480s s çiftçeker kolunun müşürü bozuldu su aldı diye

burakplr link=topic=86300.msg1034128#msg1034128 date=1447302780' Alıntı:
Hakandnz haklısın ben ford 7610 un ruhsatıni ortaya koydum ama ortaya çıkacak tumosanci yok 2 tane vardı onlarda ruhsatı duyunca bir daha lafını bile etmediler yani bu işler lafla olmuyor adam gelmiş bana bu hurdayı nerden buldun bu hurdayı bulmak için çok uğraştinmi felan diyordu ruhsatlari masaya koyup yan yana girelim tarlaya dedim ses yok :)

bence o kadar guvenme linke gir

https://www.facebook.com/sedat.efe.564813/videos/487930724708139/?pnref=story

burakplr link=topic=86300.msg1034128#msg1034128 date=1447302780' Alıntı:
6610 zaten tümonun üstesinden gelmiş

Bizimde 6610 var . Kepçe için kazan yapılmadan evvel karamba yerlerini ancak bu bozabiliyordu. Arkasına 3 12 pulluk . Ya pulluk kırıyor ya kol koparıp geliyordu. Yerinde kaldığını bilmiyorum.

7610 un nasıl birsey olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Yaktığı mazot helaldir onun

eeemreee link=topic=86300.msg1034323#msg1034323 date=1447354503' Alıntı:
Bizimde 6610 var . Kepçe için kazan yapılmadan evvel karamba yerlerini ancak bu bozabiliyordu. Arkasına 3 12 pulluk . Ya pulluk kırıyor ya kol koparıp geliyordu. Yerinde kaldığını bilmiyorum.

7610 un nasıl birsey olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Yaktığı mazot helaldir onun
eemree 7610 da çok farklı birsey değil 4 lu 14 no da kolu kopardı tesviyede çeki demirinin vidalarini kopariyor yakıtida yaptığı ise göre çok iyi

Bu videolar hiç inandırıcı gelmiyor 3.30 dk ford yaklışıyor tümosan neden duruyor bir diyeri bu çekişme videolarında benim bildiğim aynı vitez aynı gazla gidilir artı hep tümosanın arka pulluğunu görüyoruz ford nasıl bir derinlikde çekiyor gözükmüyor bana göre inandırıcı bir video deyil

Bu tümosana meydan okuyanlara sesleniyorum 65 hp 3 silnidir bahce serisi kullann arkadaşlar hepinizi davet ediyorum gelin kapışalım tarlada pullukda ruhsatıda koyalım ortaya bakalım ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...