bizde bundan bahsediyorduk çok sağol yaa hadeeee ordann derim sana o teşekkürüde neden ettiğimi sen düşün...kocadavul link=topic=28540.msg239234#msg239234 date=1262625568' Alıntı:kim demiş erkunt 78 bg gücünde tümosanın 74 lü bile olsa erkuntu yine sürükler tümosan demişler adına tuttunu koparan cinsten bunlar
serilk degil saglamlık benim icin önemlidir katalokta saglamlık yazmıyordu ankarda fabrikada calışan akarbalarım var her yönünü bilirim erkuntun ben 80 hb diye biliyorum bana öle dediler mısırda nil nehri yanlarında kira tutabilirsek oraya erkunt alcam seri cünkü oralar iyi gelir iyi bilirim ama kullanmadım hicceya023 link=topic=28540.msg239216#msg239216 date=1262624546' Alıntı:) usta erkunt un motor güçü 75bg dir acıp sitesinden bakabilirsin.. veya kataloglardan hatta servisinede sorabilrisin.. erkunt için servisler ve bayiler şöyle der bu traktör 80-90bglık traktörun işini yapar diye.. ve traktörleri üzerinde yaan her numara bg güçünüde göstermez.. same dede 85bg yazıyor ama 82bg mesela.. 5000ford un motor güçü 50 mi mesela..bu rakamlar motorun sınıfını belirtmekiçin kullanıır genelde .. erkutn ticarı dusundugu için 80 diye yazmış ara sınıf bi traktör oldugunu belirmek amacıyla olsa gerek.. sen bilgiyi ögrenme younu seçmessen işte böle yanlış şeyleri ögrenirsin okuma yazman ve internetin var sonuçta neden servisin dedigine inanıyorsun ki hiç katalogunu görmedin mi motor güçüne bakmadın mı... tumosanla erkunt arasında en önemli fark şu olur yakıt ve hız.. erkunt seri bi traktör yolda 40km hız yapıyor.. yakıtıda cok ekonomik.. çekiş konusunda aynı bg guüçünde karsılaştırmak gerek..
ok-*-snt@hmet link=topic=28540.msg238746#msg238746 date=1262436592' Alıntı:siz siz olun bir eşit şartlardaki bir tümosan traktörle asla traktörünüzü çekiştirmeyin,kaybedersiniz )
kardeş iyi hoş diyosunda birazdaha relax sakın ol be kardeş boşver ceken ceksin şimdi sıkandal cıkcak ama yinede ellerine saglık güzel yazmsınelbistanlı link=topic=28540.msg241394#msg241394 date=1263370560' Alıntı:erkuntcularınn zoruna getmısss heraldeeee gardasass bende de aynısı varrr tümosanın bende new hollandın td 85 dt sı ılenn cekıstımmmm tümosannn td 85 innn canını koparttıııı sızz daha ne den bah sedıyorsunuzzz tümosan buuu yaaa kıracakkk yaa kopartacakkk tümosabnnnn cok guzel moturrrr erkunt tümosanın yanından gecemezzz erkuntt önceee götüne sahıp cıksınnn arkasııı hemn dagılıyorrr benım tümo 82 80 dt turbolu 2006 modelll 4 senedırr elımdeee daha tık yokk moturdaaaa alk-*s
yapılan yorumlarda hiç kimse sizin adamlığınıza veya bilginize yönelik şahsi bir yorumda bulunmamıştır,markanızı savunabilirsiniz,özelliklerini anlatabilirsiniz,ama hiç kimsenin bilsine-bilgisizliğine,adam olup olmadığına dair söylemlerde bulunamazsınız hele bu şekilde beylik laflarla asla!!!ceya023 link=topic=28540.msg241492#msg241492 date=1263398386' Alıntı:Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur..
Her lafa verilecek bi cevabım var fakat lafa bakarım laf mı diye.. söyleye bakarım adam mı diye..
nt@hmet link=topic=28540.msg241721#msg241721 date=1263461157' Alıntı:yapılan yorumlarda hiç kimse sizin adamlığınıza veya bilginize yönelik şahsi bir yorumda bulunmamıştır,markanızı savunabilirsiniz,özelliklerini anlatabilirsiniz,ama hiç kimsenin bilsine-bilgisizliğine,adam olup olmadığına dair söylemlerde bulunamazsınız hele bu şekilde beylik laflarla asla!!!
yok ben zaten üstüme almadım bu lafı,ama traktör yüzünden adamlık cahillik vs...muhakemesi yapılmasına karşı çıktım,neyse açıklamasını yapmışınız zaten,uslubum konusunda kusura bakmayınız evt yakışıksız olmuş biraz acele yazmıştım,hoş olmamış özür dilerim...ceya023 link=topic=28540.msg241778#msg241778 date=1263481661' Alıntı:ben hiç bi zaman fanatiklik yapmam, şu sitede hiç kimseye karşıda saygısızlıgımda olmamıştır..
fakat siz yazılan yorumlarda sevyenin nekadar düştügünün farkında olmadıgınızdan bu lafa takıldınız ben ortaya söyledim.. bu lafı yani siz teknik bi cevap veriyosunuz ama o kadar cahilce ve argo yorumlar yapıyorki.. Bende zaten kimseyi belirterek bu lafı demedim.. sadece ikitane özlu söz yazdım.. sanırım adamlık konusunda haklısınız aslında laf alıntı oldugu için hepsini yazdım ama sonunu kesecegim. değişrecegim yorumu..
zaten bu konuya yorum yapmayacagım bidaha.. Size tavsiyem eleştrilerinizde emir cumlelerini kullanmayın ozaman daha yapıcı olursunuz..
rica ederim.. gerek yok özüre falan insanın anlayışlı olması kadar buyuk erdem yok sanırım..nt@hmet link=topic=28540.msg242087#msg242087 date=1263589685' Alıntı:yok ben zaten üstüme almadım bu lafı,ama traktör yüzünden adamlık cahillik vs...muhakemesi yapılmasına karşı çıktım,neyse açıklamasını yapmışınız zaten,uslubum konusunda kusura bakmayınız evt yakışıksız olmuş biraz acele yazmıştım,hoş olmamış özür dilerim...
Başar Anıl Tiraki link=topic=28540.msg245245#msg245245 date=1264586915' Alıntı:yahu bu kadar boş konuşan adamı bir arada görmedim vallahi...ulan hiç mi merak edip bakmadınız...tümosancılar bakın bakalım beygir seçeneklerine...boş konuşmayın... ok-*-s
http://www.tumosan.com.tr/tr/index.php?option=com_content&view=article&id=414&Itemid=716
bide erkuntun beygir gücüne bakında kapayın çenenizi...ve kabul edin haksız bir çekişme olduğunu... ok-*-s
http://www.erkunttraktor.com.tr/resimler/urunler/servet80.pdf