Tümosan ve Erkunt bu sefer çiftte boy ölçüşüyor..

Ynt: Tümosan ve Erkunt bu sefer çiftte boy ölçüşüyor..

güzel video ..ama deneme sürüşü yapan arkadaşlar denemede bi tarlayı sürüp bitirseler hem bi komşunun tarlası sürülmüş olur hem tarla bozulmaz.ayrıca unutmayalım türkiye ithalatının % 54ünü enerji alanında yapıyor.traktörlerin hepsi iyi ,kendinin olursa daha iyi,borcu yoksa dahada iyi,yeni ise, çift çekerse işinide fazlasıyla görebiliyorsa seni ele muhtaç etmiyorsa çok çok daha iyidir.....

helal tumoya gecmıs erkuntu..ama erkuntu gececem die bukadar gaz verırse depoda ne mazot kalır nede motor die bisey.100 donumde parcalanır yazık..abisi kardesın tumoya yuklenmeyelım.herkezın bi kapesıtesi var.zatı tumo mazot dusmanı bu gazla petrolculerle akraba olur valla.yapmayın yav..sonucta erkuntta bizim tumoda. anlş-*s

erkunt az mı gaz veriyo ki arkadaslarr yaa sacmalamayın bi kere erkuntlara 20000 devir versen daha cabuk bayılıyo(nasil bi motorsa anlamadım erkunta gaz verirsin bogulurr 14 gazda daha seridir bayılmaz tümo da ne verirsen onu yer mazotu da yer)arkadaslar erkuntcularr deneyin istersenizz 20000 25000 devirlerde erkunt bayılıp dumanı salıyo gitmiyo arkasından itesim gelio

servetim link=topic=51097.msg540451#msg540451 date=1329496989' Alıntı:
erkunt az mı gaz veriyo ki arkadaslarr yaa sacmalamayın bi kere erkuntlara 20000 devir versen daha cabuk bayılıyo(nasil bi motorsa anlamadım erkunta gaz verirsin bogulurr 14 gazda daha seridir bayılmaz tümo da ne verirsen onu yer mazotu da yer)arkadaslar erkuntcularr deneyin istersenizz 20000 25000 devirlerde erkunt bayılıp dumanı salıyo gitmiyo arkasından itesim gelio
yanlısın var.bıkere o dedıgın mantıga aykırı.gaz verdıkce ben traktorumun bayıldıgını hıc gormedım.ama 1500 devırdeki surumle 2000 devirle surdugum tarla arasındaki tek fark mazot ıbresi idi..senin hesap su.aracla yolda gidion gaz verdikce hızlanacıgı yerde duruyo.... zuha-*-s

arkadasım bende bindim erkuntaa gazı cok verip pullugu daldırdıkca gidecegi yere bayılıp dumanlıyo gitmiyo

erkuntun tek hosuma giden tarafı tipi güzel

aslında erkunt işe yarar bi motor koysa daha cok satar emi olun arkadaslarr perkins kötü demiiyorum ama
phantomlarda perkins motor olsaydı emin olun bu kadar tutulmazlardı

arkadasım 1400 devirde daha ıyı çekmesinin sebebi en buyuk torku o devirde motorun marka farketmez hanqısıne olursa olsun gazı fazla verdın mı daha cabuk bayılır

övdüğünüz traktörleri toplayın gelın karadeniz topraklarına göreyim sizi 3 12 den fazla buyuk pulluqu cekemzsiniz burda çektiğiniz videolar boş yok erkunt oyle gidiyo yok tumosan boyle yok bılmem ne tümosan burda 3 lü 12 numarayı 3 takvıyede zor goturuyo

türkiyenin gurkuru konya,konyanın gururu TÜMOSAN maşallah alk-*s

galalı link=topic=51097.msg515321#msg515321 date=1326967120' Alıntı:
tumosanda 110 120 130 hp gucunde cıkartıyor nasıl olsa onlarında üstüne cıkar
maxima serisini diyosun galiba geçenlerde adanaya denemeye gönndermişler 8li pullukla fakat daha tarlaya varmadan bölünmüş tümosan :)

servetim link=topic=51097.msg540451#msg540451 date=1329496989' Alıntı:
erkuntlar 2400 de kalır bir ikincisi duman devir çok düşükken çıkarır normal devirde istediğin kadar zorla çıkmaz :)

yav o değil bu sitede -kederci- nickli bi kardeşimiz var erkunt fanatiği olan
erkuntu çiftte hiç kimse geçemez buçuk falan var diye övünüyordu buçuk olsa ne yazar çekmedikten sonra :) tumoda buçuk var mı bilmiyorum ama
helalin var tumosan

birhan61 link=topic=51097.msg542267#msg542267 date=1329668256' Alıntı:
övdüğünüz traktörleri toplayın gelın karadeniz topraklarına göreyim sizi 3 12 den fazla buyuk pulluqu cekemzsiniz burda çektiğiniz videolar boş yok erkunt oyle gidiyo yok tumosan boyle yok bılmem ne tümosan burda 3 lü 12 numarayı 3 takvıyede zor goturuyo
dediğin tumosan kaç hp

akrokral link=topic=51097.msg748329#msg748329 date=1369757095' Alıntı:
maxima serisini diyosun galiba geçenlerde adanaya denemeye gönndermişler 8li pullukla fakat daha tarlaya varmadan bölünmüş tümosan :)
yalandan kim ölmüş at gitsin