Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
tümosan
tümosan
vıdeolardan bırınıde atan benım.arkayı dagıtan tumosan dıe.bızzat koyumde oldu servısle tarlaya gıttık ve ben vıdeoya aldım.demıssınkı td65 bolundu.bolunebılır kul yapısı ama 1 veya 2 tane.pekı tumosan neden daha fazla kalıte yok.yakma olayına gelınce koyumuzdede var tumasan kullanıcıları hıcte az yakan dıyen yok çekısı guzel ama yakıyor dıolar.pancar yerınde 2.5lt anızda 1.8 yaktı 90-80 tumosan.dekar 1000 metre kare.ikincisi sızın oraların topragı yumusak.örnegın bızım burda td 85 dekarda 2 lıtre yakarken sıvrısahısar ılcesıne baglı bı koyde adam ıddaa edıyor 1lıtre yakıyo dıe.neden toprak yapısı külpusat link=topic=776.msg736328#msg736328 date=1366909296' Alıntı:biz dededen toruna tümosan kullanıcısıyız 2 ay önce 1998 model tümosan 74 80 imizi verip 8185 aldık memnun olmasak gider yine tümosan alırmıydık?
Evet sizde haklısınız internette sacma sapan videolar ve resimler dolaşıyo tümosanı kötülüyolar bunların hepsi kasıtlı yapılıyor.
Bende tarlada td 65 le pancar yüklerken traktör 2 ye bölündü vidaları koptu ben gidip bunun resimlerini vs. paylaşamazmıydım? şimdide elimde erkunt videoları var daha 2013 model traktör arıza verdi bu gün serviste kim bilir nezamana cıkacak?
Ama tümosan öyle değil servis 7 gün 24 saat hizmette ayrıca her ay traktörleri kontrole geliyorlar Başka bi firmada varmı bu servis ağı?
Ayrıca ben bu traktörü 75 bin tl ye aldım diğer markalardan varmı 75 bin tly 85 hp traktör satan?
ayrıca Tünosan çok yakıyomuş pehhh bende kullanıyorum 2500 m karede 3 litre yakıyo varmı bu kadar az yakan diğer marka ?