TÜMOSAN TRAKTÖR FİYAT LİSTESİ

Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖR FİYAT LİSTESİ

[size=11pt]Bu arada kısa bir bilgi Tümosan 90.80 yogun talep nedeniyle fiyatı 52.000 TL den 56.000 TL ye çıkmıştır. Buda kısa bir bilgi olarak siz Trakkulup dostlarına aktarmış olalım.[/size]

Ynt: Fiyatlar

Bak arkadaşım 50 dane konu açmışsın aynı fiyat uzerine napcan sen motormu alcan bak herşeyi geçtim senın bölgendek bayının satışınla vve aranızdaki konuşmaya dahi bakar fiyatlar değişir bunu çok isterrsen kendi bölgenden fiyatları alırsın buraya yazarsın senın bölgenden kim warsa anlar ;) ve değişen öblge ve satıcıların verdiği fiyatlarla sen ucuz diye başka bi bayıden alamazsız çogu firmada öle bi sorumluluk var başka bi bayinin bölgesinde satış yapamıyor ;) anladın
parsaltem link=topic=28641.msg241434#msg241434 date=1263382275' Alıntı:
Herkes aldığı fiyatları yazsın çünkü herkes neyin ne kadara gittiğini bilsin diye..

nh link=topic=28641.msg241443#msg241443 date=1263383236' Alıntı:
Bak arkadaşım 50 dane konu açmışsın aynı fiyat uzerine napcan sen motormu alcan bak herşeyi geçtim senın bölgendek bayının satışınla vve aranızdaki konuşmaya dahi bakar fiyatlar değişir bunu çok isterrsen kendi bölgenden fiyatları alırsın buraya yazarsın senın bölgenden kim warsa anlar ;) ve değişen öblge ve satıcıların verdiği fiyatlarla sen ucuz diye başka bi bayıden alamazsız çogu firmada öle bi sorumluluk var başka bi bayinin bölgesinde satış yapamıyor ;) anladın
yapsa bile nerden aldıysan oranın servisi ve garantisi gecerli bulundugun yerdeki servisler bakmaz

ya işte öle çogu sektörde böle şeyler var yani sadece motor dil ;) adamlar servisine satıcısına önem veriyo gel sen burda değildi te nerden motor al yadafiyat al bi işine yaramadıktan soran :)
dolcevita link=topic=28641.msg241445#msg241445 date=1263383536' Alıntı:
yapsa bile nerden aldıysan oranın servisi ve garantisi gecerli bulundugun yerdeki servisler bakmaz

Ynt: TÜMOSAN FİYAT LİSTELERİ

adanalı_01 link=topic=24537.msg242202#msg242202 date=1263643750' Alıntı:
9080 4wd 44 bin kanpanyalı sıfır fiyatı tenteli
kardeşim ben bayisiyim tümosanın,söylediğin fiyat liste fiyatı değildir,sizin bölge bayiniz kendi bölgesine o fiyattan satış yapabilir ama dediğim gibi liste fiyatı değildir...bilgine...

arkadaşalar tümosanın 90 80 tercih ederim bigün ankaraya gittim babamla beraber 50 milyara veriyorlardı ordan babamın arkdaşına geçtik ondada 90 80 varmış bide john deere 5725 şans işte.
90 80 6 lı 12 numara pullukla sılaj tarlsına gıttık traktör çokkkkk super çekıyodu.
aynısını 5725 taktıko çekemyordu ama john deerenın kabin içi mukemmmlel ya.
şimdi bizde john deere den vazgeçtik tümosana başvurduk ayrıca tümosanın yeni modellerini size önermem çünkü traktöre göre parası fazla

Kayserili38 link=topic=832.msg244805#msg244805 date=1264437119' Alıntı:
arkadaşalar tümosanın 90 80 tercih ederim bigün ankaraya gittim babamla beraber 50 milyara veriyorlardı ordan babamın arkdaşına geçtik ondada 90 80 varmış bide john deere 5725 şans işte.
90 80 6 lı 12 numara pullukla sılaj tarlsına gıttık traktör çokkkkk super çekıyodu.
aynısını 5725 taktıko çekemyordu ama john deerenın kabin içi mukemmmlel ya.
şimdi bizde john deere den vazgeçtik tümosana başvurduk ayrıca tümosanın yeni modellerini size önermem çünkü traktöre göre parası fazla

Öncelikle hayırlı olsun. İyi bir tercih Yapmışsınız. Tümosan ' ın yeni modellerinin pahalı oluşu Klasik modellerine göre Bir takım Ekipmanların fazla olmasındandır ama sizi tapmin ediyorum diğer markalara göre hala hesaplı.

hic kafanızı yormayın bu paraya guzel motor yerli en azından
ama dizayn debryaj koltuk rahatlık
kabin ileri geri levyesi bes para etmez diyotum ya para meselesi is gorur makina