Tümosan +özellikler ve değişimler

Ynt: Tümosan +özellikler ve değişimler

UÖZKAN.77 link=topic=70095.msg800647#msg800647 date=1385488226' Alıntı:
Senkromec kilidi-Debriyaja basmadan vites atan mı var!
abi bu özellik 2013 sen öncesinde yok dolayısıyla senkromec debriyaja basmadan kullanılıyor buda bazı sorunlara neden oluyor

Powershift hariç debriyaja basmadan ne kullanırsan kullan zaten hep sorun olur..! başka bişey olmasın o..?

pusat link=topic=70095.msg800650#msg800650 date=1385488887' Alıntı:
abi bu özellik 2013 sen öncesinde yok dolayısıyla senkromec debriyaja basmadan kullanılıyor buda bazı sorunlara neden oluyor
ben bazen debriyajsiz vites değiştiriyom ne gib sorunlar olabilir

Valla önceklikle debriyajı icat edene sormak lazım :)

Lakin sorunlar kabaca 2 ' ye ayrılır;

*Hemen çıkan sorunlar
*Zamanla çıkan sorunlar.. hemen bişey olmuyosa debriyajsız vites bu sınıfa giriyo o zaman.. :)

Ama asıl vites nasıl geçiyo, geçen de böyle bi mevzu vardı ama.. o kadar kolay geçiyosa viteste atıp yükte-rampada sakatlık yapmasın!

Sonra ön kepçeyle gübre yüklerken-palet indirirken günde yüzlerce kez sürekli basıyom, siz niye basmıyosunuz.. basmasam ben basmam :)

adamlar eriniyo debriyaja basmıya yükleniyo vitese sonra dişli sıyırıyo vs sonra tümosan kötü oluyo en iyi çözüm bu ddebriyaja basmassan vites gecmez :D

Oysa benim 2014 model traktörlerden daha yüksek beklentilerim vardı :S ...... Diğerleride Tümosan ' a uyarsa şimdi dön 2000 ' li yıllara duva*-*0

UÖZKAN.77 link=topic=70095.msg800647#msg800647 date=1385488226' Alıntı:
Senkromec kilidi-Debriyaja basmadan vites atan mı var!

ileri geride kullanılıyor bildiğim kadarıyla levye debriyajsiz geçmiyor

GT-I9300 cihazımdan gönderildi