tümosan mı erkunt mu tavsiyeler

tümosan mı erkunt mu tavsiyeler

• Kullanılan toplam oy
    112
Ynt: tümosan mı erkunt mu tavsiyeler

tumosan bence güzel motor tumosanda seçebilirsin erkuntta erkunt alacaksan e serisi al. zaten e serisi erkuntla tumosan aynı şanzuman ikiside corraro çevrende hangisi yaygınsa hangisinin servisi tutumu iyise bolgende onu al :)

Bence Tümosan neden diye sorarsan çekişli ve güzel çok yakıyo diyen arkadaşlar hangi 4x4 yakmıyomuş hangi traktör suyla çalışıyomuş yakacak ki çeksin Tümosan yaktığının hakkını veren bir traktör konfor olarak biraz düşük sade bir traktör ama maşallahı var erkuntu sorarsanız onda konfor ve özellik var ama çekiş ve performans mı önemli konformu önemli diye sorarsanız bencede çekiş ve performans önemli erkuntlarda çekiş yok en büyük sorun o zaten Tümosanlarda şuan lda sistemi var çok az yakıyor ve tasarruf sağlıyor

arkadasim sen erkunt al neden diyecek olursan erkunttaki opsiyon olsun sekil olsun guc olsun tumosanda bulamassin erkunt hem cok saglam hem konforlu hemde yakitta cimridir seni uzmez . istersen git iki markayida yakindan incele arada ne kadar fark oldugunu gorursun sen erkunt al

Arkadaşlar burda herkes burda kendi görüşünü söylüyor erkunt kullanan erkuntu övüyor tümosan kullanan tümosanı övüyor adam hangisini alacağını şaşırıyor kısacası hangi traktoru kullanıyorsanız artı ve eksi yönlerini yazın.ona göre hangi traktor iyi anlayalım.

erkunt kullananlar çok yakıyo diyorlar söylenen miktarda yakıt yakmıyor diyorlar
kederci nickli kardeşim senin ne kadar kendi malını seven onu öven biri oldugunu aşırı derecede fanatik oldugunu bilmeyen yok trakkülüpte
yeni traktör alacak arkadaşları caydırma
gerçek neyse onu söyle yoksa vebalini ödeyemessin diğer tarafta senin iyiliğin için söylüyorum yanlış anlama

gerçekten ne alacagını şaşırıyor insan herkez kullandıgı markayı al diyor..bu arada arkadaşımda 110 luk erkunt var yenı aldı aşırı yakıyor kullanmaya korkuyor artık küçük bir tane daha alacak ben ise 80.3 lüks veya tümosan 7175 düşünüyorum

barış pala link=topic=64912.msg737146#msg737146 date=1367129612' Alıntı:
gerçekten ne alacagını şaşırıyor insan herkez kullandıgı markayı al diyor..bu arada arkadaşımda 110 luk erkunt var yenı aldı aşırı yakıyor kullanmaya korkuyor artık küçük bir tane daha alacak ben ise 80.3 lüks veya tümosan 7175 düşünüyorum
4 pistonlu alın erkunt alın zaten zor işler yapacaksanız 3 piston bayıldı boğuldu derken yakıt aynı hesaba gelir belkide geçer ama tümosanda iyi bir traktördür gidin bi deneyin bakın sahiblerine yakıtlarını sorun körü körüne mal almayın yani içinize sinsin en önemliside budur zaten sizin içinize sinmiyorsa en iyi traktörde olsa onun bi değeri yok bence

0 alındığı zaman motor açılana kadar epey yakar ama sonra yakıt azalır

Kardeş şunuda söyleyim sürücüde çok önemli bir faktör yakıtta.bizim burdada var 80.4 kullananlar arkada 5li 12 numara pulluk 30cm derinlik vites 1L de 20-22 gazda sürüm yapıyolar sonra bizim motor çok yakıyoda diye geliyolar.

ben 80,3 lüks veya tümosan 7175 arasında kararsız kaldım herkez hangi malı kullanıyorsa onu al diyor artı veya eksi yönleri olarak kullanıcılardan yorumlar bekliyorum...

80.3 lüx güzel makine 16+8 şanzıman yolda 7175 den fazla yakar ağır olduğu için 7175 12+12 levyeli şanzımana sahip fiyat olarakta erkunttan düşük ama işde erkuntun yaptığını yapar hafif iştede az yakar kanaatindeyim yani ben olsam 7175 tercih ederim işim ağır olmadığı için