ah ismail ah keşke yakın tarafta olsaydın bu gece yaşadıklarımı fotoğraf video çekerdin.trak klüpte izlenen en çok konu olurdu kesin.kısaca anlatayım arkadaş edirneden mitsubishi l 200 4x4 le gelirken keşana yakın bir köyde bayırda kalmış.yardım edende çıkmamış.çocuk beni aradı.bende steyrla gideyim dedim.sonra düşündüm 4x4 orda kaldıysa bizimkisi kendi çıkamaz diye
neyse ben arkadaşlardaki 6430 u aldım(eski ortak)bi hevesle çıktım.tabi 6430 dada arka lastiklerde zincir var.neyse ben şehir dışındaki yoldan kaptırdım gidiyorum 30 la falan.neyse belli bir süre sonra bayırın ucuna geldim.baktım bizimkisi bayırın ortasında kalmış yakmış 4 lüleri duruyor.ben yavaş inerken hafif hızlandı dedim hafifçe frene basayım.basmamla motor kaymaya başladı.beni bir korku sardı ama göreceksin.neyse bayırda 200 metre falan var.baktım bu hızlanıyor ben hakimiyeti kaybetmemeye çalışıyorum.bu olmayacak dedim böyle direk karın içine soktum motoru.Allahtan motor durdu.bu seferde motor yerinden çıkmıyor.hayda neyse arkadaşı motorun yanında bıraktım ben gece köye gittim karşıma çıkan mf 3.085 i aldım götürdüm motorun yanına 20 dk çıkarmak için uğraştık.neyse adama teşekkür ettim(tanıdıkmış meğer)sonra gittik pikaba halatı bağladık bir iki patiden sonra tepeye kadar çıkardım.daha sonra bu halatı çıkardı bnm arkamdan geliyor.yolda bi tır kaymış adam uğraşıyor.ama pancar gibi soğuktan kızarmış onada yardım ettim.onuda düzelttik.sonra giderken mavi-kırmızıları gördüm
dedim ayvayı yedik.bunlar beni durdurdu.benden evrak bekliyor zannettim.dedi hayırdır bu gece vakti.dedim arkadaşı kurtardım.o zaman bizide kurtarır mısın dedi üstçavuş dedim tabikide seve seve.askerler halatı taktı astsubayı yanıma aldım sıcacık yer tabi.transiti çıkarması sorun olmadı.biz başladık muhabbete adam dedi ehliyetin varmı.dedim henüz yok yaş tutuyor ama alamdım.dedi başka zaman olsa ceza yerdin dedi.ben güldüm.adamla bi muhabbet transiti çeke çeke keşan jandarmaya kadar geldim.sonra onları bıraktım.eve giderken meydanlık vardı.sana özendim sıfır çizeyim dedim fakat zincir olduna yapamadım.doğru eve.foto ve video çekmek için teli çıkardım fakat çıkarmamla cebime sokmam bir oldu.çünkü hava -16 derece.malesef çekemedim.motorun içinden çekeyim dedim onuda beceremedim çünkü bir elim direksiyonda bir elimde viteslerde
kazasız belasız geldim.aman diyeyim çifçeker motorlarda 4 lastiğede zincir takmadan kesinlikle çıkmayın
bu arada + rep ama bize veren hiç yok