Tumosan kalitesi;mi. Maduriyetimi mi???

Ynt: Tumosan kalitesi;mi. Maduriyetimi mi???

sahin aga link=topic=85632.msg1022752#msg1022752 date=1442473587' Alıntı:
Erkuntlar nasıl ya hiç bi fikrim yok yakıt çekiş dayanıklılık parça fiyat???
Sağlamlık olarak tumosandan iyi olduğu kesin yakıt çekiş olarak arasında pek fark yok ama erkunt tumosana göre daha fazla gelecek vaad eden bir şirket.

sahin aga link=topic=85632.msg1022748#msg1022748 date=1442470875' Alıntı:
Bu millette para olsa kesinlikle kimse tumosan binmez.
Bu sitenin ilk üyelerinden biri benim düzenli de takıp ederim.bi suru tumosan fanatiği var hem öyle boyutta ki sanki kendi üretiyor gibi arkasında duruyor makinenin.
John dere bi kampanya yapsa hepsi değiştirir.bunu onlarda biliyor.

Az kaldı zaten şurda 2 yıl içinde her yer John deere dolacak..biraz zaman lazım... iyi bir patlama yapacak.. 😀

8195 son durum.traktörü hala yaptirmadim.
Telefon ve maille defalarca şikayet bildirimi yaptım ses yok.
Servis ve bayi ile uğraştım, fabrikadan yine ses yok.
Konya ya gittim bölge muduru ile bizzat gorustum bana dönecekti yine ses yok.
Buyrun TUMOSAN ve müşteri memnuniyeti.

Herkesi fuarda otopark girişinde ki arızalı tumosan standima bekliyorum .

sahin aga link=topic=85632.msg1024497#msg1024497 date=1443724082' Alıntı:
8195 son durum.traktörü hala yaptirmadim.
Telefon ve maille defalarca şikayet bildirimi yaptım ses yok.
Servis ve bayi ile uğraştım, fabrikadan yine ses yok.
Konya ya gittim bölge muduru ile bizzat gorustum bana dönecekti yine ses yok.
Buyrun TUMOSAN ve müşteri memnuniyeti.

Herkesi fuarda otopark girişinde ki arızalı tumosan standima bekliyorum .

Tebrikler valla sizi destekliyoruz inşallah sesinizi duyurursunuz

Burda daha yeni tumosan 70. 80 arka kepçeyle 20 Römorku görmeden balata sıyırdı.. gerçi arka kepçeye tümden karşıyım ama durum bu..

O balatayi siyiramaz abicim o traktor. 2. Kez de aynı sorunu yaptırmak için uğraşın garanti dolmadan sonra traktörü değiştirmek zorunda zaten.
Hepimiz niye sıfır traktor alıyoruz 5 sene arkanıza bakmamak. İçin herkes benim gibi hakkını arasa zaten fabrika kaliteye önem vermek zorunda kalacak.
Fakat su anki durumda fabrika nasılsa arkasını arayan yok diye satıyor arkasında da durmuyor.

sahin aga link=topic=85632.msg1024575#msg1024575 date=1443766229' Alıntı:
O balatayi siyiramaz abicim o traktor. 2. Kez de aynı sorunu yaptırmak için uğraşın garanti dolmadan sonra traktörü değiştirmek zorunda zaten.
Hepimiz niye sıfır traktor alıyoruz 5 sene arkanıza bakmamak. İçin herkes benim gibi hakkını arasa zaten fabrika kaliteye önem vermek zorunda kalacak.
Fakat su anki durumda fabrika nasılsa arkasını arayan yok diye satıyor arkasında da durmuyor.
siyirir neden siyirmasinki.balata zaten zayiftir siyirir.arkadasim sifir 8095 aldi 1800 saatte baski balatayi degistirdi.hemen hemen butun tumosanlar(gezmek disinda kullanilan) 2000 saat civarinda balatayi bitiriyor.benim motor 7000 saatte orjinal balata

Arkadaslar bu benim acizane fikrim tumo 8085 kullanicisiyim yeni aldik sayilir 170 saatte simdilik bir sikinti yok gelelim mevzuya tumosan 80 bin tl ayni ayarda ital traktör 100 ile 140 bin civarı illaki kalite farkı olacak kimse kimseyi kandırmasın. daha az sorunlu ve teknolojik yakışıklı istiyorsanız bu paraları vereceğiz yok isimi görsün yeter derseniz cebinizde kalacak 20 bin 50 bin ben bu sekilde düşünüyorum.

Gecmis olsun . Yapabilecekleri en kolay yolu secmis servis...neyazikki gene olan millete .cok gecmis olsun tekrardan

arapörenli link=topic=85632.msg1024580#msg1024580 date=1443768641' Alıntı:
siyirir neden siyirmasinki.balata zaten zayiftir siyirir.arkadasim sifir 8095 aldi 1800 saatte baski balatayi degistirdi.hemen hemen butun tumosanlar(gezmek disinda kullanilan) 2000 saat civarinda balatayi bitiriyor.benim motor 7000 saatte orjinal balata

Traktor en fazla 10 saat çalışmıştır.kast ettiğim 10 saatte arıza olmaz..yapamaz o arızalı kalite bu mu

kazablanka link=topic=85632.msg1024582#msg1024582 date=1443771055' Alıntı:
Arkadaslar bu benim acizane fikrim tumo 8085 kullanicisiyim yeni aldik sayilir 170 saatte simdilik bir sikinti yok gelelim mevzuya tumosan 80 bin tl ayni ayarda ital traktör 100 ile 140 bin civarı illaki kalite farkı olacak kimse kimseyi kandırmasın. daha az sorunlu ve teknolojik yakışıklı istiyorsanız bu paraları vereceğiz yok isimi görsün yeter derseniz cebinizde kalacak 20 bin 50 bin ben bu sekilde düşünüyorum.

1000 TL ye çamaşır makinesi alırsın fabrika arkasında durur önce musteri memnuniyetini gözetir.
80 bin az bi PAra mi ki kalitesiz olsun.

Burada olay para değil.traktor sahipleri yanı bizlerin sessiz kalisimiz

UÖZKAN.77 link=topic=85632.msg1024566#msg1024566 date=1443757692' Alıntı:
Burda daha yeni tumosan 70. 80 arka kepçeyle 20 Römorku görmeden balata sıyırdı.. gerçi arka kepçeye tümden karşıyım ama durum bu..
debriyaj seviyesi fabrikadan ayarsız olmasın 20 römorkla sıyırması çok zor bizim kıytırık 55 bile canavar gibi dolduruyo kepçeyle

albayrak öncesi (-2004) tümolar taş gibi ama sonrasını at çöpe gitsin

guzel abıcım senın yapıcagın tek iş görüşme kayıtlarını kaydedıp şöle pitbull köpegi gibi bi avukat bulmak ver mahkemeye bak ondan sonra noluo konuyla alakası yok ama benım bundan 3 ay kadar suren bı ttnetler olan mesele vardı yaklaşık 47 defa aradım en sonunda butun gorusme kayıtlarını aldım yetkılı mercılerede dılekce vermısdım gene ılgılenılmedı sonunda verdım avukata 15 tl tazmınat aldık ve sımdı ınternet sorunsuz calısıo :D

sahin aga link=topic=85632.msg1024585#msg1024585 date=1443772895' Alıntı:
Traktor en fazla 10 saat çalışmıştır.kast ettiğim 10 saatte arıza olmaz..yapamaz o arızalı kalite bu mu
beki son anlaridir,yarim debriyaj yapmistir sofor.kalitelisi tartisilir o ayri

Bugün tekrar sordum.. Debriyaj zaten zayifmis.. başlamış kokmaya oylece birakmislar.. ama burda on kepceli tumo dada surekli balata sorunu oluyo..

UÖZKAN.77 link=topic=85632.msg1024566#msg1024566 date=1443757692' Alıntı:

Abi neden karşısın arka kepçeye? Fakir ölsün mü? :)

Geri geri ne kadar yürünür:)

Sadece turkiyenin en kucuk ili burda 2 bin kadar arka kepce var. 2 trilyon eder.. kac ön kepce hatta kac jcb alinir bi hesapla yilmaz:)

UÖZKAN.77 link=topic=85632.msg1025045#msg1025045 date=1444016034' Alıntı:
Geri geri ne kadar yürünür:)

Sadece turkiyenin en kucuk ili burda 2 bin kadar arka kepce var. 2 trilyon eder.. kac ön kepce hatta kac jcb alinir bi hesapla yilmaz:)
birlik beraberlik yokki bizim köyde arka kepçeler yerine jcb olsa kavga ederken biri yakar onu