Ynt: Tümosan 90.80 9lu Çizel (2) [KofalcalıMuhammet]
ya bırak kardeşim sen neden anlıyosunda konuşuyosun açtırma şimdi agzımı cezaya giderim oı salak lafınıda söleyene bırakıyorum biz üstümüze almıyoruz teşekürederim kendine laf soktugun için benim dicek tek lafım lafımada laf katma yarası olan gücenir nedemek istedigimi anlarsan anlarsın senin malın bişey diyemem sende suçlusun o arkadaşımıza agzın süt kokuyo yok bücür fln sen nasıl adam oldun seninde kokuyodu unutma sende bücürdürdün uınutmayalım geçmişi ya özür dile yada cvp verme kapansın konu tam senin motoruna laf demiyorum sadece senin sölediklerinden şunu çıkarıyorum çekemiyosunuz sen cahil kaldıysan ben bişey diyemem gel trak yaya gör tümoları nasıl parçalıyor ortalıgı mc cormik bile kafa tutu parçaladı gel bunu burda ıspatlıyamam gel buyur şahitlerle sana ıspatlıyım şuan tümoya rakip çıkan yok buralarda senin bilmem nasıl mal olan erkunt ki bilinmeyen emde geçmişe iyi bak erkunt daha dünkü bok tümonun geçmişe bak ondan sonra konuş bundan sonra yazıcagında da özür ve saygı bekliyoruz ben agzımı bozmadım sende adam ol agzını bozma adam desinlermorrrrr link=topic=12790.msg207704#msg207704 date=1251186110' Alıntı:ayrıca tartışmadan çekilmemin sebebi çocukla cocuk olunmuycağı kanaatine varmamdır.sen de pek farklı değilsin galiba.ben bu siteye üye olmadan tümosan diye bir markanın varlığından bile haberdar değildim.diyeceksin ki senin sorunun merak etme benim cahilliğimden değil tümosanın tutulan bir marka olmayışından onu sen altında o marka var diye savunuyorsun ama ben çeşitli markaları kullanmış biri olarak konuşuyorum.zaten o yaştada imkansız bunu anlayabilmen.ben tümosana hiç binmedim ama şundan emin ol new hollanddan inip erkunttan vazgeçmeyen biri zaten tümosanı seçmezdi.tümosanın erkunttan iyi olduğunu idda edemezsin herhalde.konfor bakımından tümonun yeni kasaları erkuntun eskileinden iyi.bunu kabul ediyorum bunu yeni modellerde aştı..artık neye laf atıyorsunuz onu anlamadım..sizin bu hasedinizin tek sebebi tümosanıın tutulmayan bir marka olması.kusura bakma gerçekler acıdır.