Tümosan 8105 Özellikleri

arkadaşlar aranızda yenıyım 2012 modelini almak istiyorum 1900 saatte fıyatıda 54 bın nasıl bıde bunun frenlerı hakkında dusuncelerınız nedir frenler bıze cok onemlı kullanan arkadaslar varsa bılgı verırse sevınırım

2012 modelini bilmem ama 2014 klasik kasa 8085 vardı biraz zayiftı onu verdim max kasa 2016 105 lik aldim freni daha iyi sıkıntı yok yani ama 2012 bilmem

sende var mı kardes bundan bılgı verırsen sevınırım kuyruk mılı falan nasıl

2013 kasımda alındı bu ocak ayında sattık.

Frenler cidden yok. Boş motor 4. Vites giderken Frene bakınca 5 metre kayıyor. Frene basınca çiftçekere bağlamıyor. Hızlıyken çiftçekerde gidersen kim bilir hangi parçayı kucağa alırsın belli değil.

Kuyruk mili çok hızlı değil.

2013 kasımda alındı bu ocak ayında sattık.

Frenler cidden yok. Boş motor 4. Vites giderken Frene bakınca 5 metre kayıyor. Frene basınca çiftçekere bağlamıyor. Hızlıyken çiftçekerde gidersen kim bilir hangi parçayı kucağa alırsın belli değil.

Kuyruk mili çok hızlı değil.
sagol valla kardes arastırıyorum butcemıze uygun bıseyler sen dıyınce vazgectım bıtane hat hat maxi 110 var onlara bakacam bırazda bakalım