TT65 Mİ TD65D Mİ ??

Yapacağınız işin zorluğuna göre değişir. TD serisi TT serisine göre daha ciğerli motor hidrolik ve çekiş bakımından olsun. TD serilerinde Dayımlar 90 lık aldı neden 100 lük almadınız dediğimde çok pişman olduklarını söylediler. aralarında pek bi fiyat farkı oynamıyor lakin 10 beygir dahi olsa gücünü her yerde hissettiriyor özellikle motor gücü isteyen silaj veya freze işlerinde.

Bende tt65 2015 model ben herşeyinden çok memnunum sadece frenleri berbat 5000 Ford gibi bağırıyor ama butcen nekadar bilmiyorum deutz fahr düşün derim gerçekten güzel traktör şu anki aklım olsa onu alırdım pulluk ta üstüne traktör yok ve yere çok sağlam tutunuyor kesinlikle newholland tan Massey den JD den ve bir çok traktör den daha iyi Yiğidi vur hakkını ver demişler bir NH kullanıcı sı olarak fendt ten sonra deutz..

Bende tt65 2015 model ben herşeyinden çok memnunum sadece frenleri berbat 5000 Ford gibi bağırıyor ama butcen nekadar bilmiyorum deutz fahr düşün derim gerçekten güzel traktör şu anki aklım olsa onu alırdım pulluk ta üstüne traktör yok ve yere çok sağlam tutunuyor kesinlikle newholland tan Massey den JD den ve bir çok traktör den daha iyi Yiğidi vur hakkını ver demişler bir NH kullanıcı sı olarak fendt ten sonra deutz..
Deutz iyi öyle mi ?? Benim bir tanıdıkta var agrolux 75 BG olandan sıcaktan pervane nin eridigini ve KABİNİN çok DANDİK olduğunu söyledi... İyi anlayışın omu senin..

Deutz iyi öyle mi ?? Benim bir tanıdıkta var agrolux 75 BG olandan sıcaktan pervane nin eridigini ve KABİNİN çok DANDİK olduğunu söyledi... İyi anlayışın omu senin..
şimdi bak önce bi deutz a bir bin bir kullan bir dene ondan sonra bi daha konuşalım ben şu marka veya bu traktör kötü demedim sadece deutz daha iyi dedim sen arkadaşından duydum diyosun bende tt65 var çift çeker 2015 model çok seri ve pratik ama çifte deutz kadar iyi deil hiç biri babamızın markası deil hakkıyla konuşmak lazım..

denemeden. tecrübe etmeden..
başka bir markayı ne övmek nede lekelemek
kimsenin haddine değil..
iki marka arasındaki farkı en iyi ikisini kullanan ve
üzerinde aylarca çalışmış işten anlayan biri yapar..
ve adilane bir şekilde açıklama yapar.