hayırlı olsun bol bereket getırsınn
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN...
hayırlı olsun bol bereket getırsınn
Hayırlı olsun kardeşim.
Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsınız..
AYNEN COK GUZEL TRAKTOR...Güzelmiş..
TESEKKURLER ALLAH RAZI OLSUN...hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
TESEKKURLER ABİ İNSAALLAH SİZEDE NASİP OLUR...Hayırlı olsun...darısı başımıza...
TESEKKURLER ALLAH RAZI OLSUN...Hayırlı olsun.
TEŞEKKÜR EDERİM ABİ EVET 4 ÇEKER 62.000 TL YE GELDİ
Bayi den Bayiye fiyat değişir ama en fazla 2bin lira değişir... Bizim motor 2015 model sıfır ama o yüzden hesaplı oldu... 2016 lara zam geldiği için o fiyatı istiyorlar.. Benim tanıdığım biri var o da 2016 modelini 67 bine aldı...Bayiden bayiye fiyatlar degişiyormu tt65 için 70.000 TL fiyat çektiler dün bana
Deutz iyi öyle mi ?? Benim bir tanıdıkta var agrolux 75 BG olandan sıcaktan pervane nin eridigini ve KABİNİN çok DANDİK olduğunu söyledi... İyi anlayışın omu senin..Bende tt65 2015 model ben herşeyinden çok memnunum sadece frenleri berbat 5000 Ford gibi bağırıyor ama butcen nekadar bilmiyorum deutz fahr düşün derim gerçekten güzel traktör şu anki aklım olsa onu alırdım pulluk ta üstüne traktör yok ve yere çok sağlam tutunuyor kesinlikle newholland tan Massey den JD den ve bir çok traktör den daha iyi Yiğidi vur hakkını ver demişler bir NH kullanıcı sı olarak fendt ten sonra deutz..
şimdi bak önce bi deutz a bir bin bir kullan bir dene ondan sonra bi daha konuşalım ben şu marka veya bu traktör kötü demedim sadece deutz daha iyi dedim sen arkadaşından duydum diyosun bende tt65 var çift çeker 2015 model çok seri ve pratik ama çifte deutz kadar iyi deil hiç biri babamızın markası deil hakkıyla konuşmak lazım..Deutz iyi öyle mi ?? Benim bir tanıdıkta var agrolux 75 BG olandan sıcaktan pervane nin eridigini ve KABİNİN çok DANDİK olduğunu söyledi... İyi anlayışın omu senin..