TT65 Mİ TD65D Mİ ??

Evet arkadaşlar haklısınız tt serisi çok seri pratik bir seri. Ben tt50 kullanıcıyım zaten ordan da belli diger markalarda tt50 gibi pratik kıvrak bir traktör bulamassınız yakıtı oldukça az yeri gelince yük yeri gelince çift sürme olsun MAAŞALLAH ı var.. BEn TDD alma taraftarıyım TDD hakkında ne düşünüyorsunuz??

TT serisinin yakıtı gerçekten çok az. Yakıtına göre çekişi mükemmel ama iyi çekmesinin sebebi şanzımanı. TD şanzımanı ileri-geri ve 3 takviye olduğu için 3 silindir motor performanstan düşüyor. TD şanzımanı çevirmek için diğerine göre %20 daha fazla güç gerekli. Yani dişli fazla olduğu için güç kaybı daha fazla. TD alacaksanız 75 veya 90 öneririm. Ben TD90la 2000 dönüm arazi ekip yıllık 25bin balya yapıyorum. Bundan önce TD80 vardı çok yetersizdi bana göre. 3 silindir traktör alacaksanız kesinlikle TT derim. TT serisi yakıttan TD serisi zamandan tasarruf.

Tur bindirme olayı doğrudur. Çünkü 4 piston motor 3 piston gibi boğulma yapmaz. Aslında o traktör bizimde hosumuza gidiyor geçen hafta case bayisinde baktık. Ama jx55c ye 75 binlira istedi en son. 2014 model 300saatte 400 saatte ki aynı motorun fiyatı 56 -57 binlira. Anlaşılan piyasası iyi değil. Bu yüzden beni caydiriyor zaten. New Holland gibi satiyim dediğinde satma şansın yok yada değerinin altında verip zarar etme ihtimalin var. Siz kaç numara pulluk kullanıyorsunuz ve yakıtı 1000 m²de kaç litre ??

65 lıgı 2 ay once takas ıle 75 e aldık takasa gırmessen daha ucuza alabılırsın.karar senın güzel kardesım senın gonlunde tt65 var hayırlısı olsun senın ıcın.lakın köyumuzde 3 tane tt65 var 3 ude ne yakıtından nede ceksınden memnunn bırı degıstırdı dıgerıde degıstırecekk. iyi arastır cıfcıyız hepımız o paralar kolay kazanılmıyorr gonlunde newholland varsa eger tn 75 hem serı hem pratık ıveco motor 3 pıston tt serısınden cok ıyıdır

65 lıgı 2 ay once takas ıle 75 e aldık takasa gırmessen daha ucuza alabılırsın.karar senın güzel kardesım senın gonlunde tt65 var hayırlısı olsun senın ıcın.lakın köyumuzde 3 tane tt65 var 3 ude ne yakıtından nede ceksınden memnunn bırı degıstırdı dıgerıde degıstırecekk. iyi arastır cıfcıyız hepımız o paralar kolay kazanılmıyorr gonlunde newholland varsa eger tn 75 hem serı hem pratık ıveco motor 3 pıston tt serısınden cok ıyıdır
Yok kardeşim benim aklımda td65d var 2014 model onun hakkında ne düşünüyorsun??

Yok kardeşim benim aklımda td65d var 2014 model onun hakkında ne düşünüyorsun??

aynı pullukta denedık td65 ile case daha güzel cekıyor tıkanmıyor td den daha serı gıdıyor sonra yolda denedık yolda da gecıyor bende kullandım td 65 rampalarda atılganlık yok tt serısı rampalarda daha atılgan td ye gore.dıyecegım bunlar gönlünde td varsa bırsey dıyemem allah gonlune gore versın derım.benımde gonlumde erkunt 70 zf vardı arastırmalar sonucu case aldım ve suan gercekten cok mumnunum iyikide arastırıp almısım dıyorum 1200 saat te suan case hıc bır sorun yasamadım