Ynt: tt55 2wd nasıldır
yavuz abimin dediklerini yine sana fikir olması için şöyle eklemeler yapabilirim kardeşim.mesala jhondere de in bin çok rahat.asla dizin ne vitese çarpar nede karnın dreksiyon simidine değer nede ayağının altında gaz pedalı ararsın ama , yolda biraz ağırdır en fazla gazını açmadan 30 yapar , gazını açarsanda çok bişey deyişmez bu seferde 35 yapar tabi bu seferde yakıt biraz artar.yani diyeceğim traktörünü yolda da fazla kullanacaksan yavuz abimin de dediği gibi newholland tt 50 senin için oldukca mantıklı gibi kardeşim....
YAVUZ_13 link=topic=63632.msg715252#msg715252 date=1362765968' Alıntı:nh nin stesinde yazan dogruysa tt55le 55-56 nın kaldırma kapasitesi aynı 2200 kg falan yanlış degilsem
ikiside 8 ileri 2 geri ama tt55 agaç aralarına bahçelere falan daha mantıklı dönüşü(manevrası) çok güzel
ekipman uygun olursa rahat çalışır misal sen diyelim tt55 alırsan bulundugun bölgedeki 55-56 kullanan bi tanıdıgının yanına gidip kullandıgı alet edevata bak aynısını kullan çekmem demez
yakıt olarak daha aldıgım gün depoyu fullemiştim 64 litre depo kapasitesi daha mazot koymadım birazda iş yapmama ragmen çeyrek depodan fazla mazot var içinde 15saati geçti traktör nerdeyse 20saat olacak benim tek şikayetim traktör biraz dar kullanırken diizm falan saga sola degiyor birde vites kulları pek kullanışlı degil onun dışında memnunum
yolda da hızı iyi eski renault lar kadar gidiyo desem abartı olur belki ama harbiden hızlı makina ara işlerine ufak işlere iyi
bide yüksek degil traktör altı yere yakın
ara işleri için massey 240dan sonra biçilmiş kaftan diyebilirim
yavuz abimin dediklerini yine sana fikir olması için şöyle eklemeler yapabilirim kardeşim.mesala jhondere de in bin çok rahat.asla dizin ne vitese çarpar nede karnın dreksiyon simidine değer nede ayağının altında gaz pedalı ararsın ama , yolda biraz ağırdır en fazla gazını açmadan 30 yapar , gazını açarsanda çok bişey deyişmez bu seferde 35 yapar tabi bu seferde yakıt biraz artar.yani diyeceğim traktörünü yolda da fazla kullanacaksan yavuz abimin de dediği gibi newholland tt 50 senin için oldukca mantıklı gibi kardeşim....