Külte dediğiniz nedir kultivator kaz ayağı gibi bişey miArkadaşlar sibop ayarı yaptırdım daha sonra kültede yakını ölçtüm dekara 1 lt ye indi yakıt öncesine göre azaldı tüketim ama yine çok sanırım...
1 lt çok diyorsan ,suyla çalışan motor bak kardeşim.Arkadaşlar sibop ayarı yaptırdım daha sonra kültede yakını ölçtüm dekara 1 lt ye indi yakıt öncesine göre azaldı tüketim ama yine çok sanırım...
Ayardan sonra aynı ekipmanla deneseydin... Bende de 2012 model 4x4 tt50 var ama o dediğin yakıtı hayal bile edemem.Arkadaşlar sibop ayarı yaptırdım daha sonra kültede yakını ölçtüm dekara 1 lt ye indi yakıt öncesine göre azaldı tüketim ama yine çok sanırım...
Ayardan sonra aynı ekipmanla deneseydin... Bende de 2012 model 4x4 tt50 var ama o dediğin yakıtı hayal bile edemem.
1 lt çok diyorsan ,suyla çalışan motor bak kardeşim.
Kultivator dediğiniz kaz ayağı denilen bizim bölgede tirmik adı verilen ekipman ben 9 lu olanını kullanıyorum
Eğer siz 11 lisini takıyor ve traktörü çok zorlayacak kadar derin sürüm yapıyorsanız bile yinede 1 litre çok fazla benim traktör bu iş için dönüme (1000 m2 için ) 500 ml ve 650 ml arasi yakıyor
Pulluk ta 1.5 litre yaksa bile kulivator pulluk tan daha geniş alan ve pulluğa göre traktörün daha rahat çektiği bir ekipman en fazla 1.5 litre nin yarısı kadar yakması lazım
Tt 50 nin deposu eğer yakıt istasyonunda doldurursaniz depo tam dolmuyor hava yapıp boşluk kalıyor ya çok yavaş dolduracaksiz yada evde kendiniz yavaş yavaş boşluk kalmayacak şekilde doldurun sonra aynı ekipman ile tarlada çift çekerde 1.vites devir 15 te traktörün zorlamaya başladığı derinlikte yani rahat çekebildigi derinlikte sürüm yapın tarlaya gidip geldiğiniz mesafeyi de göz önünde bulundurun ortalama 20 devirde 4 vites de 1 lt ile 7 km yol yapıyor diye biliyorum sonra eve gelip gitmeden önceki şekilde fulleyin ne olduğu ortaya çıksin sizde rahat edin bizde [emoji4][emoji4] kolay gelsin
Pulluk olarak kaç numara pulluk takıyorsun sen
Tarlada eğim var inerken 1 le çıkarken 4 takviye ile gidiyor 11 li kazayağı ile