Düzse düşünebilirsin bayirsa satil sürekli problem çıkarır bizim burda 5 6 tane var ben kullanmadım ama satsak bidaha nh almayız diyolar ama kimiside piyasası var alırız diyende var
Düzse düşünebilirsin bayirsa satil sürekli problem çıkarır bizim burda 5 6 tane var ben kullanmadım ama satsak bidaha nh almayız diyolar ama kimiside piyasası var alırız diyende var
Td65 in piyasası daha fazla alıcısı bol 18 yıllık gecmişi olan bi traktor tt4 daha 4 5 senelikKorkum td 65 10 tane satılık ama tt4.65 30 tane satılık neden bu kadar çok
O zaman hiç yaklaşma imkanın varsa td serisi al ya da case de bakabilirsinBende servisten aynı şikayeti aldım asıl korkum bu
150-200 dönüm arazi var yanında yardımcı tümosan olacak biz kış aylarında ve iki traktör gereken yerlerde daha çok kullanaağız ağır işi yok yani. Ekipman kullanmayacak traktör pulluk, mibzer vsNe kadar arazi işliyorsunuz ve ekipman durumu nedir?
Traktörler çok güzel duruyor iç donanım olsun dış görünüş olsun ama servis kesinlikle yaklaşmayın dediHiç düşünme al 2016 Mayıs da aldık 4500 saat oldu traktör taş gibi
Hiç bir kronik vs sorunuda yok
Nh nin piyasası bitmez Türkiye de o yönden avantajlı ama arıza açtıktan sonra hiç birinin önemi kalmıyor.Düzse düşünebilirsin bayirsa satil sürekli problem çıkarır bizim burda 5 6 tane var ben kullanmadım ama satsak bidaha nh almayız diyolar ama kimiside piyasası var alırız diyende var
Böyle yorumlar görünce gidip alasım geliyoArkadaş bende 2017 model var 1 sene içinde 1000 saat kullandım çiftlikde yem karma,tarla sürme aklına ne gelirse hiç sorun çıkarmadı . Bu sene kepçe taktırdım gayet güzel hem yakıt hem performans