Bizim burda 20 den fazla var ole kronik arizasi oldugunu ne duydum nede gordum alan memnun yakit az cekisi yerindeymisTt4.65 serisinin 2017 model traktörünü düşünüyorum. Nasıldır? Kronik arızası var mı? Şatıl sorun çıkartıyor mu?
Eywallah servis tavsiye etmedi de sormak istedimBizim burda 20 den fazla var ole kronik arizasi oldugunu ne duydum nede gordum alan memnun yakit az cekisi yerindeymis
Eywallah evet o sıkıntıyı bende fark ettim bininceBizim burda var gayet sağlam yerden yere vuruyorlar bişe olmuyor ama hava alacak kelebek cam ve ön çam açılmıyor kapısıda duvar gibi büýük..
Bizim aşırı işimiz yok ya 65 çok rahat işimizi görecekAlmışken 75 al..
75lik büyük gelir bize olsada 100 beygir alsak ama hem ekonomik hem arazi olarak büyük bizeBizim burdada 4 5 tane var yan köyde daha arıza vs duymadık ama 75 lik almani tavsiye ederim
55 65 75 hepsi ayni zaten [emoji28]75lik büyük gelir bize olsada 100 beygir alsak ama hem ekonomik hem arazi olarak büyük bize [emoji3]
Onlarada 120 den aşağı istemiyorlar abi ya güzel motorda maddi olarak fazla birazBence case 65 c rahat et tt4 tırt oyle diyebilirim
Korkum td 65 10 tane satılık ama tt4.65 30 tane satılık neden bu kadar çokHayırlı olsun.65 iyi.Yakit az olur.
Daha torklu,
Alt devirlerde de torklu bayılmaz.
Daha az yakıt. Çünkü 1250 devirde max.torku başlıyor .
Düşünme al.
Arazi bayır mı düzmüKorkum td 65 10 tane satılık ama tt4.65 30 tane satılık neden bu kadar çok
Bende servisten aynı şikayeti aldım asıl korkum buNew holland kullanıcısı olarak hiç tavsiye etmem tt.4 serilerini servis çok sorun çıkardığını söylüyor