TT 55 ile 265 liğin mücadelesi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: TT 55 ile 265 liğin mücadelesi....

ürgüplü link=topic=81561.msg968006#msg968006 date=1423410400' Alıntı:
köyünden dirisi yakın akrabaam ismini yöylemeyim kimin nesi olduğunu öğrendim özür dile kapatalım mevzuyu
Ben özür dileyecek bir şey yapmadım yapmam da kimsenin kimseden özür dilemesine gerek yok ama yine de sen sen ol kimseye akıllı ol deme buda benden sana küçük bir tavsiye hemşeri olarak Ürgüplü kardeş.

fahriadak link=topic=81561.msg967644#msg967644 date=1423319986' Alıntı:
Arkadaşlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama beni bilen bilir 3 sene 265s kullandım 3 sene de 285s kullandım bunu çok kere diler getirdim. Bu sizin sevdiğiniz 200 serisi sadece pati çeker ;) Ha belki römorkta haklısınız ama tarlada asla size katılmıyorum çünkü tecrübe konuşuyor ayrıca içinizden biri üfürmüş tt nin mazotu bitti daha 265 likte mazot vardı diye kardeşim 265 liğin deposu büyük tt55 50 litre mazot alır :D Birde ben bu az yakıyor muhabbetini çok duydum 265 liğin ama aldıktan sonra bana az yakıyor diyen herkes dönüme 1000 metre kareye normal sürümde 2 litreye çok normal bizimkilerde aynı dediler yani benim bu laflara karnım çok ama çok tok. Masseyi olupta çok yakan yok zaten :D : D:D :D dediğim gibi benim karnım tok bu laflara... Benim 265 liğe 3 lü 13 alpler takıyordum yemin ederim motor isyan ediyordu lan bildiğin yanıyordu motor yanıyordu ve köyümde ki 6 tane 265 likte aynıydı basıyordu kara dumanı ve patinajı siz gidin yaşı küçük çocuklara anlatın bunları tamam mı kardeşler. Ben 6 sene de bu boktan 265 lik 285 liğe harcadım parayla bir tane daha 265 lik alırdım her sene en az 5 kere usta gelirdi bu mu yani sağlam traktör????? Mazot düşmanı beş para etmez patinaj motoru benim için 265 ve 285 lik benim tecrübelerim bana bunu öğretti. Ayrıca her ne kadar siz kabul etmeseniz de size bunu kabul etmek çok acıda gelse artık New Holland piyasanın kralı hem piyasası sağlam hem kendisi sağlam hem çekişi on numara hemde yakıtı on numara. Benim tt 55 liğime 5 tane 265 lik versinler cer dişlisini vermem ;)
Size 265 liklerinize bol arızalı bol yakıtlı ve bol patinajlı günler diliyorum :D :D :D Allaha emanet olun... Abuk sabuk yorumlar yazmazsanız sevinirim arkadaşlar. Sizin traktörünüz size benim ki bana güzel. Ben bunları yazmayacaktım ama arkadaşlar tecrübelerini yazmış bende tecrübelerimi yazdm kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok.
tt55 değil 65 4x4 benim bahsettiğim 55 nerde 4 lü 16' pulluk çekecek uzunyayla toprağında abi

Arkadaşlar hp önemli değil çekişte o kadar, ikisinin de torkuna baktığımzda new holland sadece 1 nm daha fazla, masseyi kullanan adam ya torkun en yüksek olduğu devirde basmadı,son gaz bastı,ya da lastikleri iyi değil masseyin vs vs, yoksa ikisininde çekişi aynı sayılır.

fahriadak link=topic=81561.msg967986#msg967986 date=1423408207' Alıntı:
ben yapmadım 265 liği git mf üreticilerine söyle traktörün arkasını biraz daha ağır yapsınlar ki inek bokunda patinaj çekmesin..
Hafife çare var ağıra yok ayrica traktör çekismek icin uretimedi herzaman ya pullukla ya kazayagiyla tarlada calisir o da patinajini kestirir senin agir diye ovundugun motordan da az yakar seri gider sende dövünür motorun direksiyonuna vurursun kendini niye gitmiyor diye ben 20 senelik şöförüm tarlada keske şu motor daha agir olsaymis dedigim olmadi olsaydi 4 tane agirlik ativerirdim olurdu zor bisey degil

mf 265 yukte tt55 i gecer cunku arkası hafıf yukude yıyınce motor kendıne gelıor cekısı ıyıdır mf lerın yokusta fakat ne fren vardır ne kompresor var nede cıftı vardır fergusonun 265 ın tt55 den ustun oldugu tek konu yuk cekmedır tt55 emın olun tarlada mf265le aynı gıder mf nın arkası hafıf hemen vurur patiye bırde tt55 de cerler motoru tutuyo kompresor yaptırıyor ama yokus yukarıda tutuyo ıkısıne kullandım mf mı nh mı dersenız tabıkı beygırıne gore tt55 nh derım

noldu bulma meselesi bende takipteydim =) ürgüplü sonuçları bekliyoruz =) klavye ve real hayat arasındaki konusma farkını cok merak edenler var =))

fyaglikara link=topic=81561.msg968267#msg968267 date=1423440052' Alıntı:
noldu bulma meselesi bende takipteydim =) ürgüplü sonuçları bekliyoruz =) klavye ve real hayat arasındaki konusma farkını cok merak edenler var =))
Aynen abi bende çok merak ediyorum o konuyu bakalım nolcak :))

Yok be farklı üretim yok, kullanmayı bilen ve bilmeyen var.. : )

Tarlada, santraviçtte(su basma) Massey Candır, yükte patosta FIAT..

Fazla ahkam kesmiş arkadaş TT55 ile 265 ' i kıyaslamak da ayıp bir şey..

Çekişmelerin ölçüt olmadığını anlayamamışalar.. Unıversal 448 ' in NH 70-66 çektiğini gördük ama 70-66 ' yı silmedik..

Smf link=topic=81561.msg968198#msg968198 date=1423429024' Alıntı:
mf 265 yukte tt55 i gecer cunku arkası hafıf yukude yıyınce motor kendıne gelıor cekısı ıyıdır mf lerın yokusta fakat ne fren vardır ne kompresor var nede cıftı vardır fergusonun 265 ın tt55 den ustun oldugu tek konu yuk cekmedır tt55 emın olun tarlada mf265le aynı gıder mf nın arkası hafıf hemen vurur patiye bırde tt55 de cerler motoru tutuyo kompresor yaptırıyor ama yokus yukarıda tutuyo ıkısıne kullandım mf mı nh mı dersenız tabıkı beygırıne gore tt55 nh derım
Kardeşim boşuna yorulma bazı arkadaşlar sadece mf kullanmış bilmiyor başka traktörü. Adam zannediyor ki tarla sürme de 265 lik tt 55 ten daha iyidir ama sadece zannederler çünkü tt55 tarlada 265 likten aşağı kalmadığı gibi şöförü doğru kolla sürüm yaparsa 265 liği ezer geçer. Bunu kabul edin artık tt55 lik kendinden 10 beygir daha güçlü 265 liği tarlada da yer çekişmede de yer sadece römorkla yük çekmede 265 lik tt yi ezer ama yük indirme de ve çamurda yine tt55 ezer.

tt55 in indiği yerden 4 tekerli saman römorkuyla 265 i indirinde bide onu görelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...