Arkadaşlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama beni bilen bilir 3 sene 265s kullandım 3 sene de 285s kullandım bunu çok kere diler getirdim. Bu sizin sevdiğiniz 200 serisi sadece pati çeker
Ha belki römorkta haklısınız ama tarlada asla size katılmıyorum çünkü tecrübe konuşuyor ayrıca içinizden biri üfürmüş tt nin mazotu bitti daha 265 likte mazot vardı diye kardeşim 265 liğin deposu büyük tt55 50 litre mazot alır
Birde ben bu az yakıyor muhabbetini çok duydum 265 liğin ama aldıktan sonra bana az yakıyor diyen herkes dönüme 1000 metre kareye normal sürümde 2 litreye çok normal bizimkilerde aynı dediler yani benim bu laflara karnım çok ama çok tok. Masseyi olupta çok yakan yok zaten
: D
dediğim gibi benim karnım tok bu laflara... Benim 265 liğe 3 lü 13 alpler takıyordum yemin ederim motor isyan ediyordu lan bildiğin yanıyordu motor yanıyordu ve köyümde ki 6 tane 265 likte aynıydı basıyordu kara dumanı ve patinajı siz gidin yaşı küçük çocuklara anlatın bunları tamam mı kardeşler. Ben 6 sene de bu boktan 265 lik 285 liğe harcadım parayla bir tane daha 265 lik alırdım her sene en az 5 kere usta gelirdi bu mu yani sağlam traktör????? Mazot düşmanı beş para etmez patinaj motoru benim için 265 ve 285 lik benim tecrübelerim bana bunu öğretti. Ayrıca her ne kadar siz kabul etmeseniz de size bunu kabul etmek çok acıda gelse artık New Holland piyasanın kralı hem piyasası sağlam hem kendisi sağlam hem çekişi on numara hemde yakıtı on numara. Benim tt 55 liğime 5 tane 265 lik versinler cer dişlisini vermem
Size 265 liklerinize bol arızalı bol yakıtlı ve bol patinajlı günler diliyorum
Allaha emanet olun... Abuk sabuk yorumlar yazmazsanız sevinirim arkadaşlar. Sizin traktörünüz size benim ki bana güzel. Ben bunları yazmayacaktım ama arkadaşlar tecrübelerini yazmış bende tecrübelerimi yazdm kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok.