tt 55 e T demiri yaptırdım:) KANCA Sistemi

Ynt: tt 55 e T demiri yaptırdım:) KANCA Sistemi

Bizim eski 640 liginda mf 240 liginda duruyo garajda.) eskiden sirf bunu kullanirdik, ama artik üstünde geleni kullaniyoz, 240 lik hafifti devrilik falan diye korkuyordukda bunda o sorun yok....

satocan58 link=topic=33809.msg379008#msg379008 date=1302711827' Alıntı:
Bizim eski 640 liginda mf 240 liginda duruyo garajda.) eskiden sirf bunu kullanirdik, ama artik üstünde geleni kullaniyoz, 240 lik hafifti devrilik falan diye korkuyordukda bunda o sorun yok....
ALLAH korusun abi o kadar devrilmez diye büyük söyleme allah bilir :)

SAĞLAM yaptı adam bilmiyoruM . . . BUNDA DA sorun yok bnm atcağım yuk en fazla 5-6 ton arası oda buna bi sey yapmaz .... ama bu tt lerde sağlam ayar yapcan kollardan yoksa kasar oda olmaz. . . dewrilmez demeyelim. . . gecen sene bi abimiz 240 lıkla ilaç atarken 240 lıkı ters çevirdi kendısınin bacak ve kol kırıldı . . .

bizde malatyadada her traktöre kanca yapılır malatyada sıfır traktör alan ın ilk işi kanca yaptırmak ve egsozu alta almaktır bunun nedeni bahce işleri oldugundan ve malatyada iki tekerli remorktan baskası kullanılmaz kimse kullanmaz araziler geneli cok eyimli ve o eyimli arazide hasat zamanı sürekli yük tasındıgı için saglam kanca sistemleri yapılır

http://img52.imageshack.us/i/05042011002.jpg/

bak buda malatya yapımı kanca cok saglam yapıyolar 9 10 tonla bile hiç birsey olmaz bunlara

resmini göremedim ama,bizim 640 a çok orjinal bişey yaptırmıştık.t nin ordan bir vida takıyorsun,birde gegenin altına takıosn,birazda hidroliklerin boşluğu alırdık.bir keresinde tam 13 tona yakın yük sarmıştık romorkun makasları ters dönmüştü ama gege kopmamıştı.

k_urt_03 link=topic=33809.msg379329#msg379329 date=1302769911' Alıntı:
2 TEKERLİ RÖMOR KULLANICISIYSANIZ KANCA SİSTEMİ EN UYGUNU GÜZEL OLMUŞ. ok-*-s YALNIZ ÜST ÇEKİ TERTİBATI DA SÖKÜLMÜŞ HERHALDE_! :S

evet söküldü . yer kaplamasın diye bı tanıdğıa verdım . üst çeki şimdi buna da takılıyo. . . mibzer le çalışmak için 4 teker çeki demiri var yanı kancayla zaten olmaz. . .