Arkadaşlar yeni aldığımız pulluktan birkaç video hazırladım iyi seyirler
Sağolun teşekkürleriyi güzel günlerde kullan
Eywallah abi tam uydu traktöreKolay gelsin.masallah çok seri gidiyor .
Eyvallah sağolunKolay gelsin motor güzel gidiyor pulluklar iyi iş çıkartıyor
Sağolun daha güzeli sizin olsun inşallah.Maaşallah.Hayırlı olsun. Keske benim olsa!
Allahrazı olsunMaşallah nazar değmesin, kolay gelsin.
Eyvallah sağolunKolay gelsin , kaliteli ekipman , kaliteli işçilik
Eywallah kardeşim busene pancarı çok ekmiştik onun sezonu uzayınca tarlalar aktarılacak kaldı yinede bitti satılır az biyer kaldı [emoji4]Hayırlı işler volkanım çiftleri bitiremeden bu sene maşşallah pulluğun da hayırlı uğurlu olsun nice bereketli günlere
Teşekkürler sağolunHayırlı olsun, hanenize bereket getirsin, güle güle kullanın.
Sağolasın cemal teşekkürler.Hayırli olsun kolay gelsin
Sağolun teşekkürleriyi güzel günlerde kullan
Eywallah abi tam uydu traktöreKolay gelsin.masallah çok seri gidiyor .
Eyvallah sağolunKolay gelsin motor güzel gidiyor pulluklar iyi iş çıkartıyor
Sağolun daha güzeli sizin olsun inşallah.Maaşallah.Hayırlı olsun. Keske benim olsa!
Allahrazı olsunMaşallah nazar değmesin, kolay gelsin.
Eyvallah sağolunKolay gelsin , kaliteli ekipman , kaliteli işçilik
Eywallah kardeşim busene pancarı çok ekmiştik onun sezonu uzayınca tarlalar aktarılacak kaldı yinede bitti satılır az biyer kaldı [emoji4]Hayırlı işler volkanım çiftleri bitiremeden bu sene maşşallah pulluğun da hayırlı uğurlu olsun nice bereketli günlere
Teşekkürler sağolunHayırlı olsun, hanenize bereket getirsin, güle güle kullanın.
Sağolasın cemal teşekkürler.Hayırli olsun kolay gelsin
Saolasın bilader.Maşallah çok seri gidiyor abim.
Neden yaylı pulluk aldınız?
Çok taş var mı yerlerinizde ?
14 ınçte kullanıyoruz fakat 16ya açmyı düşünüyorum.Hayirli olsun kardesim 16 inctemi kullaniyosun ? Izgara kulakli almaniz iyi olmus tavli surumlerde cok faydasi olur fiyat olarak ne kadara geldi
Sağolasın agaBereketli olsun
Sagolun teşekkürlerHayırlı uğurlu olsun.
Aynen müsait bi zmnda yapacağım.16 da kullansan bence pulluk daha guzel topragi devirir.
Sağolasın abiKolay gelsin
Eyvallah sağolun.Bereketli olsun