Dekara 300 öneriliyor biz 3 yıldan beri 250 ml kullanıyoruz 5 litresini 20 dekar yerde kullanıyoruz
Bizim burda stomp extra litresi peşin 55 eylül vadeli 60 tl.
Bende soğana dönüme 45 litre su ile 330 ml attım bakalım nasıl sonuç gösterecek.
Dekara 300 öneriliyor biz 3 yıldan beri 250 ml kullanıyoruz 5 litresini 20 dekar yerde kullanıyoruz
Domates diplerinde canavar otu var mavi çiçekli damlama sulama ile suluyorum bununla uğraşmak usandirdi bu tarz tavsiye edeceğiniz ilaç varmı yardımcı olursanız sevinirimtabana derken ekimden öncemi kullanıyorsunuz.Kac gun sure ile ot cıkmasını engeliyor)
Domates diplerinde canavar otu var mavi çiçekli damlama sulama ile suluyorum bununla uğraşmak usandirdi bu tarz tavsiye edeceğiniz ilaç varmı yardımcı olursanız sevinirimtabana derken ekimden öncemi kullanıyorsunuz.Kac gun sure ile ot cıkmasını engeliyor)
Selam aleyküm bir sorum olacak 2 yıldır domates diplerinde canavar otu var mavi çiçekli damlama sulama ile suluyorum elle yolma ile uğraştım ama baş edemedim bu tarz tavsiye edeceğiniz ilaç varmı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürlerArkadaşlar bu sene anlaşılan Trifluralin etken maddeli ilaçlar piyasada yok gibi, toprağa karıştırılan bonoflan mı? yoksa ekimden sonra üste atılan Pendimethalin aktif maddeli (Basf stomp extra,safa tarım sponsor,agrobest fretox vb...) ilaçlarımı kullanacaksınız. Hangisi daha ekonomik ve etkili olur değerli yorum ve cevaplarınızı bekliyorum.