Trakyada kis kuragi !

[QUOTE="bgfarm, post: 1317488,
Allah' ım bereketini verdi.
Çok güzel görüntüler olmuş. Oldukça iyi yağmış.
Sizin bölgeye yağınca hem sizin adınıza hem bizim adımıza 2 kere seviniyorum dostum.
Umarım yine yağar.[/QUOTE]Çok teşekkür toprağım kısmetse haftaya pazar yine gösteriyor değişmezse hayırlısı inşallah

An itibari ile kar yağışı başladı
20200208_151018.jpg

OH maşallah sızleride mutlu etmiş yaradan , ne güzel tablo gibi görüntüler
yattığim yerden içime ferahlık geldi kardeşim sende mutlu ol .
Hep dedim abi dağını veren Allah karını veririr diye trakyalı dostlar aynı karadenizliler gibi tez canlı.sağolasın sağlık durumun nasıl iyisin inşallah.

Hep dedim abi dağını veren Allah karını veririr diye trakyalı dostlar aynı karadenizliler gibi tez canlı.sağolasın sağlık durumun nasıl iyisin inşallah.
Allaha şükür iyi,yim Berkay omirilik feclisi olduğm içim gece gündüz yatıyorum zaten
keyfim iyi memleketiminde kefi iyi olur inşallah
selamlar.......

Trakya 'da ki bir nevi Rodop dağları ve civar bölgelerdeki kuraklığın sayısal olarak göstergesi.

Meriç Nehri geçtiğimiz sene bugün 250_300 m3/sn ile akarken bugün 98 m3/sn ile akıyor.

Resimler ve ekler

• Screenshot_20200216-121942_Chrome.jpg
    Screenshot_20200216-121942_Chrome.jpg
    319.7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20200216-121914_Chrome.jpg
    Screenshot_20200216-121914_Chrome.jpg
    439.9 KB · Görüntüleme: 70
Gerçi toprağım dağlarda karlar erimedi daha Soğukpınar barajı tam dolmadı dolunca kesin arda nehrine su bırakırlar elektrik üretimi yapıyorlar
Umarım dediğin gibi olur toprağım.
Mayis ile birlikte nehirde su yeterli olmazsa çeltik ekimi sıkıntıya girebilir.

Bu arada Bulgaristan' da Meriç ve Arda Nehirlerinin havzasındaki barajlalarin doluluk oranlarını görebilme imkanın var mı?

• Beğen
Tepkiler: rifkiseker

Gerçi toprağım dağlarda karlar erimedi daha Soğukpınar barajı tam dolmadı dolunca kesin arda nehrine su bırakırlar elektrik üretimi yapıyorlar
Soğukpınarı soğucakpınar olarak okum ilk önce dedim bizim köy galiba [emoji846]

Umarım dediğin gibi olur toprağım.
Mayis ile birlikte nehirde su yeterli olmazsa çeltik ekimi sıkıntıya girebilir.

Bu arada Bulgaristan' da Meriç ve Arda Nehirlerinin havzasındaki barajlalarin doluluk oranlarını görebilme imkanın var mı?
İnşallah toprağım vallahi bende bilmiyorum ama ordan hergun geçiyoruz bizim fırın o bölgede bayağı bir dolu baktım ama bulamadım doluluk oranını gösteren bir site yok maalesef