Sağolasın teşekkürlerBereketli olsun
Sağolasın teşekkürlerBereketli olsun
Sağolasın teşekkürler
Vallahi durumlar çok kötü bugün Kayacık tarafına gittim erken ekilen buğday lar sararmış Şubat başında çok az bir kar gösteriyor Mart Nisan da biraz gösteriyor ama ne olur bilemiyorum herşey Allah tan kuraktan dolayı vidin şehrinde barajlar da şu kalmamış bütün şehirde su yok maalesef dağlarda da yok bizim bölgede Meriç Tunca yi besleyen ayçiçek için yer buldum sözleşme yapmaya korkuyorum böyle devam ederse durum kötüToprağım, Bulgaristan' da hava durumu var mı? Şubat ayında yağış durumu nasıl? Meriç Nehrini besleyen dağlarda kar var mı, barajlarda doluluk oranı nasıl, biliyor musun, biraz bilgi verir misin?
Daha yaza çok var enseyi karartmayın dostum , dağını veren Allah karınıda verir inşAllah.Vallahi durumlar çok kötü bugün Kayacık tarafına gittim erken ekilen buğday lar sararmış Şubat başında çok az bir kar gösteriyor Mart Nisan da biraz gösteriyor ama ne olur bilemiyorum herşey Allah tan kuraktan dolayı vidin şehrinde barajlar da şu kalmamış bütün şehirde su yok maalesef dağlarda da yok bizim bölgede Meriç Tunca yi besleyen ayçiçek için yer buldum sözleşme yapmaya korkuyorum böyle devam ederse durum kötü
Herşey nasip kısmet ne desek boş hayırlısı Allah'tanDaha yaza çok var enseyi karartmayın dostum , dağını veren Allah karınıda verir inşAllah.
Inşallah bizim trakyayada kar gelir yakin zamandaŞuan ilçemize sabahtan beri karla karışık yağmur yağıyor.Yüksek yerlere yoğun kar var.Hafif yağış dediler sabah beri yağıyor.Bu hava durumu tahminlerine inanamıcaz galiba.Keşke gübreleri atsaydık şimdi 1 hafta girilmez tarlalara..Hele birde marmarada kar yok dediler kepsutun köylerinde yollar kapandı.İnşallah en kısa zamanda yağmur ihtiyacı olan yerlerede allah rahmetini verir.
Bu ayda atılan gübre fayda edermi? Soğukta toprak çalışmax derler bşzde, mart girmeden buğdaylara kimse gübre atmazŞuan ilçemize sabahtan beri karla karışık yağmur yağıyor.Yüksek yerlere yoğun kar var.Hafif yağış dediler sabah beri yağıyor.Bu hava durumu tahminlerine inanamıcaz galiba.Keşke gübreleri atsaydık şimdi 1 hafta girilmez tarlalara..Hele birde marmarada kar yok dediler kepsutun köylerinde yollar kapandı.İnşallah en kısa zamanda yağmur ihtiyacı olan yerlerede allah rahmetini verir.
Ekildiği yani çimlenmeye başladığı giden itibaren 90 günde atilirBu ayda atılan gübre fayda edermi? Soğukta toprak çalışmax derler bşzde, mart girmeden buğdaylara kimse gübre atmaz
Insallah dedigin gibi subatla yagislar baslarŞubata beraber yağışların olacağını tahmin ediyorum.Çünkü gerçek 2020 o zaman başlıyor.
Ayçiçeği için yazın ortasında çok yağmur varmış;Tam süt çekirdekte
Masallah bugdaylarin guzel bizim buradada simdilik iyiler fakat hava durumlarinda yagmur gozukmuyor ne kadar dayanirlar allah bilirDurum Bulgaristan da da aynı geçen cumartesi bizim bölgeye biraz yağdı ama diğer yerlerde yok erken ekilen buğday lar kötü gübre de atamiyorlar kurmaktan sararmış tarlalar bereket ben geç ektim diğer tarlalara göre biraz daha iyi duruyor hayırlısı Allah'tan Ekli dosyayı görüntüle 44287Ekli dosyayı görüntüle 44288Ekli dosyayı görüntüle 44289Ekli dosyayı görüntüle 44290
Eyvallah sağolasın bizde haftaya göstermeye başladı 20 litre civarında yağış alabiliriz 20 kg gübre aticam kısmetse inşallah hayırlısıMasallah bugdaylarin guzel bizim buradada simdilik iyiler fakat hava durumlarinda yagmur gozukmuyor ne kadar dayanirlar allah bilir
27 de cisenti olarak gösteriyor asıl 30. 1. 2 tarihlerinde çok gösteriyor hayırlısı inşallahArkadaşlar bu pazar nasipse gübre serpme makinalarını takıp hazırlayın rabbim bir kolayını verecektir insallah 27-28 ocak belki yüzümüze güler.trakya icin .