Trakyada;buydayda yabancı ot mücadelesi.

Ynt: Trakyada;buydayda yabancı ot mücadelesi.

YENİCİ Ayberk link=topic=82135.msg977577#msg977577 date=1425326760' Alıntı:
Abi adama açık adres verdim tekirdağ saray terekler tarım. Ister arasın sorsun ister gitsin konuşsun ben yıllardır bu sitedeyim sitede yalana üçkağıda yer olmadığını biliyorum benim içim rahat alnım ak.

Ayberk ' im sorun haklı yada haksız olman değil.

Sorun yaşça senden büyük birine 'adam' diye hitap etmen. Benim tanıdığım Ayberk ' e yakışmaz.

Üslup derken bahsedilen şey bu aslında.

Ya işte abicim üslup karşında ki insana duyduğun saygıyla orantılı.sana abi diyorum ona net bi şekilde adam herneyse açık adres verdim benim aldığım gibi fiyattan alan abilerde söylediler uzadıkça tatsızlaşıyor konuda baltalandı zaten konu sahibine özürlerimi borç bilirim...

Sıkıntı yok beyler.Arkadaş biraz heyecanlı sanıyorum, bir dahakine daha dikkatli olacaktır.
Mustang olayına gelince konu tahmin ettiginizden çok çok farklı bir durum.Gerekli yerlerle iletişime gecildi zaten.

azoxystrobin link=topic=82135.msg977633#msg977633 date=1425331156' Alıntı:
Sıkıntı yok beyler.Arkadaş biraz heyecanlı sanıyorum, bir dahakine daha dikkatli olacaktır.
Mustang olayına gelince konu tahmin ettiginizden çok çok farklı bir durum.Gerekli yerlerle iletişime gecildi zaten.
sahtemiymiş ürün .. etiketimi değiştirilmiş ? neymiş merak ettim dogrusu ..

Ali SARAÇ link=topic=82135.msg977636#msg977636 date=1425331844' Alıntı:
sahtemiymiş ürün .. etiketimi değiştirilmiş ? neymiş merak ettim dogrusu ..
Çok fazla bilgi vermiycem fakat su kadarını söyleyeyim, Tarim il müdürlüğünden yetkililer Mustang ve muadilleri için bütün bayilere ziyarette bulunuyorlar.numune alıyorlar.benden de aldılar.

mustang konyada 190 ıla 200 lıra arası ester h 195 muadıllerı dusuk bende pahalı buldugum ıcın muadılınden aldım bu yıl ama dıkkat edılmesı gereken konu mustang tuylu otlarda tam etkı yapamıyor ıllakı yayıcı yapıstırıcı kullanmak lazım
tuylu ot dedıgım gokbas bız eşşek otu derız gokbasın pambe cıcek acanı

lancolette 1 paket 20 tl. toz olarak pancar koopde.tekirdağda bir firmada axial.65tl.trakya birlikde 75tl pancar koop .de 74 tl tarımkredide 75 tl ziraat odalarında 70 tl.bugün itibarı ile.lüleburgaz.