Kolay gelsin, TR6.150 ye kacli pulluk kullanıyorsunuz?Bizim köyde ekmeye başladılar biz şuan anız sürüyoruz yarın bitçek sürüm işi havalar sıcak gitti bu sene oyüzden Kasım girmeden ekmeyi düşünmüyoruz
Sağol abi ünlü marka 6lı 14 profil şase aldık onu kullanıyoruz genelde 7ci vites 7 km hızda sürüm yapıyor bayır yerlerde 6. Vitese düşüyorumKolay gelsin, TR6.150 ye kacli pulluk kullanıyorsunuz?
Evet haklisin havalar sıcak daha uzun bir sure sifirin altina düşmüyor sicakliklar bizim koydede ekim başladı bende senin gibi kasım ayı girmeden baslamayi düşünmüyorum sadece Hayvanlara hasıl ekicemBizim köyde ekmeye başladılar biz şuan anız sürüyoruz yarın bitçek sürüm işi havalar sıcak gitti bu sene oyüzden Kasım girmeden ekmeyi düşünmüyoruz
Kasım 15 ugormeden Ekim yapmayın çok riskliHaftasonu çoğu kişi buğdayları ekti ve ya ekim hazırlığı yaptı.
Biz hava şartlarına bağlı olarak önümüzdeki hf ekmeyi öngörüyoruz.
Kasım ayı için özellikle 15 kasima kadar hava tahminleri takip ettiğiniz sitelerde ne gösteriyor?
Ben buradan baktım , fazla bir yağış göstermiyor.
Kasim ayında hava durumu nasıl olacak?Kasım 15 ugormeden Ekim yapmayın çok riskli
Bizde iyi bir yagis olur ise yağış tan sonra ekmeyi düşünüyoruz Kasım ayının ilk haftasi gibi hafta sonu tarlaları dolaştık yağmura ihtiyaç var. Yoksa buğdaylar bizim geçen yıl çıkışi sorun olmuştu yine aynı olacak. Yağmur sonrası ektikten sonra hepsi çıkar diye düşünüyoruz. 2. Resim temmuzda patlatma çektiğimiz. 1. Resim patlatma üzerine kaz ayağı döşemen ve disk tiller çekilmiş hali.Haftasonu çoğu kişi buğdayları ekti ve ya ekim hazırlığı yaptı.
Biz hava şartlarına bağlı olarak önümüzdeki hf ekmeyi öngörüyoruz.
Kasım ayı için özellikle 15 kasima kadar hava tahminleri takip ettiğiniz sitelerde ne gösteriyor?
Ben buradan baktım , fazla bir yağış göstermiyor.
Bereketli olsun ekim isini bitirdiniz mi ?24 ünde cumartesi ektim maden çeşit buğdayı 25/26 kg attım anaç madenide 24 kg attım kısmet akşam 15 yağmış köye yine edirne perşem yağmur hösteriyor
Teşekkürler Evet bitti hayırlısıyla zamanım kısıtlıydı fabrika iş fırsat bulunca ektim gündüze geçtimmi zor olacaktı kuraktan yerleri sürememiştim anızları pullukla sürdüm. Ayçiçeği yerlerini tiller ile hazırladım 2 günde ektimBereketli olsun ekim isini bitirdiniz mi ?
Hocam bereketin bol olsun..Biz geçen sene çıktıktan sonra 2 ay sonra attık ve hiç ot durumu yaşamadık oldukça iyiydi bu da gözlemimEkim işini dün bitirdim. Bugün de üzerlerine ot ilacı olarak hammer attım. Önümüzde bir yağmur var gibi duruyor, kısmet artık.Ekli dosyayı görüntüle 53486
Evet, hammer çıkış öncesi ve çıkış sonrası olarak iki şekilde de atılabiliyor. Çıkış öncesi atılmasının avantajı pekçok dar yapraklı otların da çıkılarını önleyerek kontrol etmesi.Hocam bereketin bol olsun..Biz geçen sene çıktıktan sonra 2 ay sonra attık ve hiç ot durumu yaşamadık oldukça iyiydi bu da gözlemim