Traktörünüzde olan en sevdiğiniz özellik ??

Ynt: Traktörünüzde olan en sevdiğiniz özellik ??

hema 3860 öbür traktör lerin yükle 1. vitese düştügü yerde 2. vitesle yırtarak gelmesi ve patınaj sistemi kolay kolay tek taraflı zorlamıyo..

başak 2073 sh 2002 model. şanzımanı çok kullanışlı ileri gittiği hızda geri gelmesi tarlada çok işime yarıyor,
hidroliği çok iyi çalışıyo anız sürerken hiç arkama bakmam, ayarlarım düz ara devam ederim,
frenleri çok iyi,
dar lastik olması iyi, buğdayda ilaç atarken, gündendi aralarını kazarken rahat oluyo.

walla iyinin de iyisi var elbet ama Allah a şükürler olsun ki çook memnunuz :) buna şükürler olsun :)

t5050 ' nin shutte ' ı buçuk düğmesi el debriyajı ve elektronik hidroliğini çok seviyorum debriyajından nefret ediyorum bir römorka yanaşamıyorum ya yarım fren yapıyorum, yarım debriyaj olmuyor zıp zıp zıplıyor birden kalkıyor kontrolu zor oluyor yada vitesi 1. kademeden seçiyorum birden kalksa bile mecbur yavaş gidiyor...
case jx80 ' in en çok varıle yaklaşınca kanaatkar olmasını seviyorum :D birde frenini seviyorum basınca çıkardığı ses çok güzel tıpkı otobüs gibi :D onunda klıması çok gürültülü ve motor kısa olduğundan çok zıplıyor.:D

kralın en çok takviye vitesini seviyorum :D viteste marş basmıyor ya hiç yoktan iyidir en azından bi özelliği var :D

60 60 N güven vermesi levye yandan vites kilo az kendisinin atik olması + beldemizdeki 33 traktör içinde büyükleri ile başede bilmesi sevdiğim tarafları sevmediğim tarafı ise tekerin debriyaj ve firenin pedallarının oraya toprak dökmesi

4len tam gaz gidirken debraja basıp levyeyi hayvan gibi asılıp osıradada öbür kolunda 4 den 2 ye alıp o sırada verdiğin aragazın sesiyle ayağını debrajın üzerinden çekince geri geri hoplaya hoplaya verdiği pati sesleri paha biçilemez diyırom *098*-
TD65s :D