Ynt: Traktoru Satamiyoruz cunku bizim oldugunu ispatliyayamiyoruz ;( varmi yardim edebilecek biri
evet kısaca bilgi vereyim biraz ilk önce foturası olucak traktoru deiştircekti ama 20 bin tl piyasa değeri ruhsat olmadığı için 10 bin veriyolar yazın bi ara kendisi yaptırmaya kalktı 4000 bi liraya yakın cezası cıkıyo plaka ruhsat sigorta şimdi 250 sigorta 500 de muayene plaka ruhsat işleri tutuyor cumartesi muayeneye sokucak beraber gitcez benimde traktorun muayenesi var sorarım nekadar masraf gittini ama foturası kesin ve kesin istiyolarfyaglikara link=topic=79876.msg946979#msg946979 date=1418830646' Alıntı:bu arkadaslarla bi görüşüp bilgi alma durumun varmı eger varsa burada paylasabilirmisin bizimle ?
diger cevap yazan abi ve arkadaslarıma da tşk ederim ama ziraat bankası 10 yıldan eski evraklarını imha ediyormus sorusturdum bişey çıkmadı. uzelle bu gün görüşemedim ama tesadüf tapu dairesinde traktörü aldıgımız bayinin oglunu gördüm evrakların bi kısmının köyde oldugunu söyledi musait bi zamanda orayı da arastırıcaz diger bi konu da tescil için her yer fatura istiyo trafik de getir faturayı çözelim diyo ama fatura bulamıyoruz işte =(