Traktörle bozuk mazot

Traktör servise gidip geldikten sonra depoda mazot varmıydı ,depo boş olsa bile mutlak icinde cok az miktardada olsa mazot kalır. Deponun rekoru söküp icindeki mazoto bi kaba cıkarıp kıyaslama yapın .evinizdeki mazotla ,servisin getirdi mazotla o zmn daha iyi belli olur.

Geçmiş olsun iyice araştırın. Ben 2007 yılından beri Tkk'den mazot alıyorum bende ve çevremde sıkıntı çıkmadıda duymadımda yinede neyin ne olduğu/olacağı belli olmaz örnekteki şirketlerin aldığı yapma motorine benziyor.

876b59867b1131dd85ed332b4dd781bb.jpg

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bunda su var

Mazot filitresini degismisler zaten servise giderken de mazot yok denecek kadar azdı.korktuğum tkk mazotu kötü çıkarsa biz kime güveneceğiz. Kimden alacağız mazotu

Depo içinde azda olsa mutlak mazot kalmışdır ne yapıp edip onu cıkarıp bi kıyaslama yapın.
Şayet işin içinde oyun varsa belli olur.depoda kalan mazotda evdeki mazot gibiyse .

Mustafa numune petrol ofisine gitti.adamlar kendi mazotlarina kötü raporu verirlermiki aslında bağımsız bir yer tahlil etmeli bence haksizmiyim.

Benim şüphem sıvı önceden mazotmuş sonradan içine bişey katıldığı yönünde. Eğer öyle olmasaydı bu sıvının devamı olurdu oysaki sadece 1 kavanoz var. Tahlil ettiklerinde çıkacak içinde ne varsa. Nasıl insanlara kan tahlili yapıyorlar kanında ne varsa çıkıyor. Bu testte öyle birşey. Dediğiniz gibi saptıradabilirler sonucu. Mazotun içinde bulunması gereken maddeler ve onların sınırları bellidir, karşılaştırma yapacaklar. Tahlil sonucuda burda paylaşmayı unutmayın.

Benim şüphem sıvı önceden mazotmuş sonradan içine bişey katıldığı yönünde. Eğer öyle olmasaydı bu sıvının devamı olurdu oysaki sadece 1 kavanoz var. Tahlil ettiklerinde çıkacak içinde ne varsa. Nasıl insanlara kan tahlili yapıyorlar kanında ne varsa çıkıyor. Bu testte öyle birşey. Dediğiniz gibi saptıradabilirler sonucu. Mazotun içinde bulunması gereken maddeler ve onların sınırları bellidir, karşılaştırma yapacaklar. Tahlil sonucuda burda paylaşmayı unutmayın.
Tamam kardeşim inşallah sonuç bir gelsin .

Depo boş olsa bile mutlak depo içindeki egimli yerlerde cok azda olsa mazot kalır ,siz kendi cabanızla depo içindeki mazotu cıkarmaya bakın.
Bu iş başınıza gelmeden mazotu her neden doldurduysanız ondaki mazutuda kontröl edin.

Depo boş olsa bile mutlak depo içindeki egimli yerlerde cok azda olsa mazot kalır ,siz kendi cabanızla depo içindeki mazotu cıkarmaya bakın.
Bu iş başınıza gelmeden mazotu her neden doldurduysanız ondaki mazutuda kontröl edin.
Ben traktor gelince mazotla doldurdum depoyu maalesef.

Mazotlari koyacak varil bulmak sorun oluyor,Piyadan alınıp,ilk defa kullanılan varillerde gres yağ bulaşığı gibi kimyasallar olabiliyor.Ayrica palm yağı vb gibi bitkisel yağlar olabiliyor