11 km süratle pulluk sürümü yapacak traktör dizaynı yoktur.25-30 cm derinlikte 11 km süratle Trakya'da tarla sürecek kisi kaçlı pulluk kullanacak 4 lü 14 numara 7 km 85 hp deutz daha seri bir traktor söyleyin hemen değistirip onu alalım.
Hocam bende ünlü 4/12 pullukla takviye 3 1500 gazla 4.8 km hızla sürdüm takviye 4 ile sürdüğümde aynı gaz 6.8-7 km hız yapıyo ama güzel olmuyo ve traktörü çok yoruyor ama tav olsa rahat gider seri birde 11-12 km hız yapıyor pulluk çekmek mümkün değil. Ferguson ile sürerken birinci fitesin ağırıyla giderdim casenin 3 den hızlı 4 den yavaş ara bi hızdı sürüm için çok uygundu keşke casede buçuk olsa.Yahu nadas yaparken 7ler 8ler 9lar havada uçuşuyor, 10 ve üzerini hiç saymıyorum
Bu kişiler yalnızca baharda vakit nadası mı yapıyor, anızdır, mısır yeridir, yonca yeridir, çiçek yeridir falan hiç mi sürmüyorlar
Geçen ben de devirdim, yemin ediyorum traktörün camları falan patlayacak diye tedirgin oldum.hoplamaktan, zıplamaktan direksiyonu düz tutamadım.bırak 7 km'yi zaten gidilmez de 5kmden fazla gidersen sallanmaktan sırtında boynunda fıtık çıkar, traktör de pulluk da 20 dekar sürümden sonra ortadan ikiye bölünür.