Yani buda bir bakıma mekanik common rail gibi bir şey. Peki bu sistem john deere'in 5e serilerinede uygulanabilir mi?
Konuyu okuma bugün nasip oldu bizde Tümosan 7170 4wd var 2012 model bu model e la uyarmi çünkü bu traktör seyir bi yolda 4 vites teyken 20 gazdan sonra çok yakıyor mazot
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
20 gazdan sonra neden fazla yakıt yakarki sözde 3 piston bu motor düz yoldaSizin traktörünüzde LDA var zaten, yol hızı az 2700 devirde 27 km/h hız yapıyor.Tarladan çıkarmayacaksın yani gezmeli işlere küçük motor baksanız iyi olur.
20 gazdan sonra neden fazla yakıt yakarki sözde 3 piston bu motor düz yolda
Sizin traktörünüzde LDA var zaten, yol hızı az 2700 devirde 27 km/h hız yapıyor.Tarladan çıkarmayacaksın yani gezmeli işlere küçük motor baksanız iyi olur.
Bu yıl 50 dönüm diskaro sordum yarım depoda biraz fazla yaktı diskaro 18 li araziler düz hozan yeri yer kuru toprak3 piston az yakacak diye bir kural yok.yolda da yakar ciftte de.goruyorum ki 3 piston az yakar gorusu hala hakimm.
Bu yıl 50 dönüm diskaro sordum yarım depoda biraz fazla yaktı diskaro 18 li araziler düz hozan yeri yer kuru toprak
Normalin ustu deger depo kac litredir bilmiyorum tahmini 90 100 olsa dekara 50 litre. Discorada fazla yakmaz traktor 600 800 gr arasi olmasi nirmal degerdir depo konusunda yanlisim olabilir 100 litre den hesapladim
Deposu 75 litre hocamNormalin ustu deger depo kac litredir bilmiyorum tahmini 90 100 olsa dekara 50 litre. Discorada fazla yakmaz traktor 600 800 gr arasi olmasi nirmal degerdir depo konusunda yanlisim olabilir 100 litre den hesapladim
Traktör alalı 3 ay oldu daha pulluk denemedik evde 11 nolu 4 lu Pulluk var ama hozan da sursem bence rahat surur diye dusuyorum ama traktör sadece nakliye isinde çalışmış yani tarlada kullanilamis ilk biz geçen ay kullandık diskaro ile60 hp bir motordan ne bekliyorsunuz ki kurcalayip duruyorsunuz onun hakki 3 lu 12 numara pulluk fazlası tat vermez bide söz konusu olan motor tumosan kesilme bayılma yapmaz saten tam performans çalışıyor motor daha fazla iş yapmak istiyorsaniz traktoru komple büyültün
Abi bizim john deere 5065-E traktörede böyle bir sistem takılabilir midir?
sennkını ne ara ayarlıoz bı cuval pompa olmasımı nallıhanda daha
Peki newholland td 110 yada td 90 da lda var mi ? Varsa aktif mi ? Yoksa takilir mi ? Faydasi olur mu ? Motor omurunden yiyormu ? (Chip tuning gibi mi yani )