Traktöre hibrit turbo

Merhabalar bende td110d var çekişinden ve yakıtından memnun değilım pompa enjektör ve turboyu hibrit turbo yaptırmayı düşünüyorum daha önce hibrit turbo kullanan varmı tavsiye eder misiniz yorumlarınızı bekliyorum yoksa sadece pompa enjektör mu yaptırayım kararsız kaldım yaptıranlar cok memnun

Performanstan beklentiniz nedir bu işin ucu çok uzar gider en basiti pompanın dışardan mazot ayarı açılır lda ayarı oynanır dahada tatmin etmezse pompa enjektör sökülüp ayarları yükseltilir dahada fazla istenirse yüksek basınçlı turbo ile değişr eksantrik değişir baya güçlenir ama hararet sorunu başlar soğutmanında güçlendirilmesi lazım duman yapabilir yüksek devirde hava filitresi uyarı ışığını yakar yani sizin beklentinşz doğrultusunda herşey ilk önce bi dışardan mazot verin

Performanstan beklentiniz nedir bu işin ucu çok uzar gider en basiti pompanın dışardan mazot ayarı açılır lda ayarı oynanır dahada tatmin etmezse pompa enjektör sökülüp ayarları yükseltilir dahada fazla istenirse yüksek basınçlı turbo ile değişr eksantrik değişir baya güçlenir ama hararet sorunu başlar soğutmanında güçlendirilmesi lazım duman yapabilir yüksek devirde hava filitresi uyarı ışığını yakar yani sizin beklentinşz doğrultusunda herşey ilk önce bi dışardan mazot verin
Benim beklentim 1 vites rahatlaması cok yakıyor yakitin duşmesi lazim dediğimi yaptıran var hibrit turbo ile pompa ayarı birden yapildi 2 yildir kullaniyor cok memnun bende bilemiyorum cok kafa kariştırıci bur durum

Yumuşak bir pompa ayarı yetiyor, denmişti ama tarlanızın toprak yapısını siz bilirsiniz, güç ihtiyaçları çoksa ona göre tercih edersiniz.
Topraklarımız yumuşak denebilir aşiri masrafa girmektense pompa enjektör yapmak daha mantıklı gelmeye basladı memnun olmazsam turboyu da geliştiririm ama you tube den genç patronlar diye biri var onun videolarını izledikce onun dedikleri akla yatar oluyor ama bilemedim
(Hocam siz simdi pompa enjektör yeterli mi diyorsunuz ?)

Memnun kalmazsanız yine dedikleriniz yapılabilir.
Başlangıç için pompa enjektör ayarı yeterli olması gerekir.
Td110 a egzantrik atan yakıttan şikayet etti, td100 alıp sadece mazot pompası ayarıyla kullanıyordu.
Her türlüsünü denemekte fayda var.
Size hangisi uyarsa öyle yapınız.
Traktör, 100 diş tırmığı arkasında 1500 2300 rpm devir aralığını kullanarak rahat yürütmelidir.
Lazer takarız, güç ihtiyaç dersenizde turbo değiştirmek düşünülebilir.

Memnun kalmazsanız yine dedikleriniz yapılabilir.
Başlangıç için pompa enjektör ayarı yeterli olması gerekir.
Td110 a egzantrik atan yakıttan şikayet etti, td100 alıp sadece mazot pompası ayarıyla kullanıyordu.
Her türlüsünü denemekte fayda var.
Size hangisi uyarsa öyle yapınız.
Traktör, 100 diş tırmığı arkasında 1500 2300 rpm devir aralığını kullanarak rahat yürütmelidir.
Lazer takarız, güç ihtiyaç dersenizde turbo değiştirmek düşünülebilir.
Peki susturucuyu söktürmenin azda olsa faydası olurmu hocam

Arabalarda katalitik konvertörün sökülmesi motorun basınç oranlarını etkiliyor, açık hava filitresi uygulamaları yapılıyor.
Ne kadar hava giriyorsa bununda tabi ki çıkması gerekir ama motor ayarlarını etkilersiniz, ince hesap yapmak gerekir.
Faydasını görüyoruz derseniz, yapınız.