traktör

Ynt: traktör

t 4030 alcam ama fiyatta bitürlü anlaşamıyoz bide kullanan biri 20km de 9lt mazot yaktı dedi arkasında 1500kg yük varmş korkmaya başladm kullananlar lütfn bilgi versnler

€ ne zaman düşcek be abi düşmez artık heralde. ben traktöre 75 bin verdm zaten iyi fiyat yani bugün tümosana gittm 8175 dt kabin klima 50bine alıncak yani şaşırdm kaldm bukadar fiyat farkı olurmu fark bi motor parası bide sonra peşin para kredi falan yok.

yusF link=topic=44210.msg421378#msg421378 date=1309278607' Alıntı:
€ ne zaman düşcek be abi düşmez artık heralde. ben traktöre 75 bin verdm zaten iyi fiyat yani bugün tümosana gittm 8175 dt kabin klima 50bine alıncak yani şaşırdm kaldm bukadar fiyat farkı olurmu fark bi motor parası bide sonra peşin para kredi falan yok.

doğru söylüyosun çok fark var arada td mi jx mi jdersen jx derim daha çok hoşuma gidiyo :D

yalnız 8175 e 50.000 demişsin burda 67.000 tl 17.000 tl pazarlık mı yaptın :S

http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-is-makinesi-satilik-is-makinesi-ana-bayinden-8175-serisi-kabinli-klimali-4x4-4-silindir-52376452/detay/?

valla abi galerici bize 8175 e ilk 60bin çekti sonra 58 sonrada 54 düştü pazarlk yapmadk tam pazarlığa tutuşsak 50bine falan verir heralde.bende netten baktım gerçektn 68 falan yazıyo ama bilmiyorm artk peşin para ya belki oyüzden öyle demiştr

slmlar eskiden tn75a kullanıcıydım bi yorum yapmak istedim almak isteyene belki faydalı olur.. kullanım rahatlığından tut sağlamlığına ve kalitesine kadar on numara bi motor t4030... parca konusunda ise pahalı olsa kaç yazar kolay kolay arıza yapan bi motor değil... yerli üretim ile arasında çok fark var kıyaslama yapmak bile zorrr ... fiyat konusunda yazılanlara ağzım açık kaldı.. 100 milyar flan çok saçma 87 milyar bile çok fazla euro 2.17 iken 5050 yi aldık üste 45 lira verdik bizim motor 45 lira etse 5050 de 90 gelmiş oluyor siz 4030 dan bahsediyorsunuz ve 87 lira vermeyin asla ... para dediğin dereden akıp gelmiyor kolay kazanılmıyor... iyi düşünün.. sıkı pazarlık edin değerini eden motor alın... td80 iş görür ama ithal olsun diyorsanız az saat yapmış 4030 yada tn75da bulun keyfinize bakın derim........ hayırlı çalışmalar....

serkanarslan link=topic=44210.msg422498#msg422498 date=1309557769' Alıntı:
slmlar eskiden tn75a kullanıcıydım bi yorum yapmak istedim almak isteyene belki faydalı olur.. kullanım rahatlığından tut sağlamlığına ve kalitesine kadar on numara bi motor t4030... parca konusunda ise pahalı olsa kaç yazar kolay kolay arıza yapan bi motor değil... yerli üretim ile arasında çok fark var kıyaslama yapmak bile zorrr ... fiyat konusunda yazılanlara ağzım açık kaldı.. 100 milyar flan çok saçma 87 milyar bile çok fazla euro 2.17 iken 5050 yi aldık üste 45 lira verdik bizim motor 45 lira etse 5050 de 90 gelmiş oluyor siz 4030 dan bahsediyorsunuz ve 87 lira vermeyin asla ... para dediğin dereden akıp gelmiyor kolay kazanılmıyor... iyi düşünün.. sıkı pazarlık edin değerini eden motor alın... td80 iş görür ama ithal olsun diyorsanız az saat yapmış 4030 yada tn75da bulun keyfinize bakın derim........ hayırlı çalışmalar....
yanlış degilsem nisan ayında kabinsiz sıfır t5060 ı 90 a verecekti 4030 a çok fiyat çekmişler bir kaç yerden daha sor ne dicekler

geçen yıl bende düşümdüm 4030 benim 70 66 tek çekeri 35 saydı üste 38 istedi adam biz 35 verdik ikna olacak gibiydi ama üstelemedik. arkadaşların dediği gibi 100 milyar 97 milyar çok para başka yerlerden sor. ha birde şunu söylim geçen yıl 38 bin euro demişti adam ama geçen yıldı

abiler yaptığnz yorumlar için saolun.t4030 dt kabin kli satış fiyatı 42.790€ buda 100 liraya gelio çok yere sordm hep fiat böyle motor güzel ama kabn dar bide çok para para sokkakta bulunmuyo oyüzden nh ithalden vazgeçtk yerlide ithalde traktörler pahalı t4030 dt kabin kli 75 bin verdk vermedi galeri artık traktör işinden belki vazgeççz fiyatlar çok pahalı insanlar gözünü çiftçide mi açıyo ne

yusF link=topic=44210.msg422617#msg422617 date=1309630356' Alıntı:
abiler yaptığnz yorumlar için saolun.t4030 dt kabin kli satış fiyatı 42.790€ buda 100 liraya gelio çok yere sordm hep fiat böyle motor güzel ama kabn dar bide çok para para sokkakta bulunmuyo oyüzden nh ithalden vazgeçtk yerlide ithalde traktörler pahalı t4030 dt kabin kli 75 bin verdk vermedi galeri artık traktör işinden belki vazgeççz fiyatlar çok pahalı insanlar gözünü çiftçide mi açıyo ne
unutmazsam pazertesi bir sorayım nh bayisine t4030 u

biz sıfır aldığımıza pişman olduk.. bence en ideali temiz olduğuna kanaat getirdiğin ve 1000 saatin altında olmak şartıyla yakıtı makul olan ve piyasada tutulan kolay arıza yapmayan mekanik aksamı olan bir motor tercihiniz olmalı. hiç olmazsa her zaman aldığınız parayı ediyor sıfır alındığı gibi fiyatı düşüp zarar ettirmiyor ..... iki sene içinde siz motora 1000 saati yaptırıyorsunuz ama iki senelik kazancı motorun düşen fiyatıyla hiçe gidiyor ( traktörün 2. el fiyatına düşmesi ) keşke bizde 2. el temiz az kullanılmış bi motora baksaydık diyoruz ama geçti artık ...... duva*-*0

4030 değilde tn75da ya bakabilirsiniz ikinci el az kullanılmış varsa yada servet olabilir az saatte olan....

dün ls traktöre baktık iyi bi motora benziyo.ıveco motor 4 silindr donanımlı bi motor 80likler turbo+erg 90lıklar turbo intercool yakıt çekişi bilmiyorm bizim buralarda yok kullanan veya bilen varsa yardmcı olurlarsa sevinirm...

biz ls alıcaktık ta vazgeçtik ustaya sorduk onlar yaramaz dedi sahipleri memnun değil dedi ama özellikleri hakkatten çok güzel plus serisinin 20 ileri 20 geri var gizli kontak klima,cd çalar var benden bu kadar )))