Traktör,ekipmanlar yada biçerdöverle geçirdiğiniz yada şahit olduğunuz en tehlikeli aklınızdan çıkmayan bir ölümcül kaza varsa anlatın.bizde tecrübe edinelim.****ALLAH KORUSUN*****
Smh0 link=topic=30969.msg263375#msg263375 date=1269272434' Alıntı:johndeere17 çardakta çay içmeden niye cıktınız yav
13 yaşında çoçuğum köyün arazisinin top patlatsan duymaz mevkindeyim kazayağı ile tarlayı sürüyorum o zamanki traktörümüz 70-56 (maşallahı vardı) neyse 4 - 5 saniyede bir gaçırtı kopuyor durduruyorum sağa sola bakıyorum hiç bişey yok neyse tekrar atla tekrar sürmeye devam yine aynı ses sonra bu sefer ses gelmeden indim baktım ki arka sağ teker bir tane bijonla duruyor.bir tane bijon sadece tuttuğundan içeri dışarı doğru çıkıp giriyormuştu teker yan tamponuda ezmiş neyseki teker çıkmadan iki bijonla köye zor bela götürdük
Aynen 2 sefer başıma geldi 1.si 640 ta akisi değiştirdikten sona bujonları iyi sıkmamışlar gacır gacır ötüyordu bizs sandık akisde yine problem war galba bindim traktör bilecikte,bursa yenişehire gittim 35 km.neyse adam baktı sadece bujonları gevşekmişti 2.side td65 te ilk geldi zamanlar yapıyprdu sıktım bujonları sona bida yapmadı ses.Smh0 link=topic=30969.msg263375#msg263375 date=1269272434' Alıntı:johndeere17 çardakta çay içmeden niye cıktınız yav
13 yaşında çoçuğum köyün arazisinin top patlatsan duymaz mevkindeyim kazayağı ile tarlayı sürüyorum o zamanki traktörümüz 70-56 (maşallahı vardı) neyse 4 - 5 saniyede bir gaçırtı kopuyor durduruyorum sağa sola bakıyorum hiç bişey yok neyse tekrar atla tekrar sürmeye devam yine aynı ses sonra bu sefer ses gelmeden indim baktım ki arka sağ teker bir tane bijonla duruyor.bir tane bijon sadece tuttuğundan içeri dışarı doğru çıkıp giriyormuştu teker yan tamponuda ezmiş neyseki teker çıkmadan iki bijonla köye zor bela götürdük