Traktör Tavsiyesi

biraz açabilirmisin özelliklerini? Artısı nedir eksisi nedir? Yardımcı olduğun için şimdikten çok teşekkür ederim.
Biz zeytincilikle uğraşıyoruz newholland 54 c üzerine kubota MK 5000 aldım ve almadan baya bir araştırma yaptim kullanıcılar la iletişim kurdum YouTube tan videolari forumda kullanıcı yorumları hepsini degerlendirdim ve motor tüm aksamı en kucuk parçasına kadar %100 japon , japon ürünlerinin tüm sektörlerde kaliteli olması bı yana Kubota motorlarından da memnuniyetsiz olanı duymadım ağır bir işimiz yok ama 54 c üzerine bu kadar rahat edeceğimi tahmin etmiyordum 4 silindirli motorun tepkimesi ve manevrasi mükemmel ki benim için manevra ve ebatlar çok önemliydi çünkü zeytin ler karışık ekilmiş traktorun yılan gibi olması gerekliydi ve bilhassa çekere aldığında her işi yaparım güveni veren bir traktor 6 aylık kullaniciyiz daha 60 saatte şu an için memnunuz inşallah hayal kırıklığı da yasamayiz[emoji6] olumsuz yanı ise motorun arkası biraz hafif bilhassa boşta iken ziplatiyor ama çekiş anlamında zararını görmedim ek ağırlıkla çözülebilir liftotamatik yok ama hiç yokluğunun olumsuzlugunu yaşamadım hidrolik kollarının tepkimesi çok iyi ihtiyaç olmuyor mekanik bir motor kuyruk mili sadece elektronik tek devirli ama çok kuvvetli kuyruk milivar, 8ileri 8geri levyeli geçişleri gayet rahat pratik 50 hp tubosarj li (sade turbodan biraz daha farklı) intercool yok 4 silindirli motor ki bu segmentteki nadir özellik yakıt anlamında şu an için tek çeker 54 c de bı farkını görmedim...