TR6 serisinin liste fiyatlarında 60 bin TL ye yakin indirim yaptılar. Liste fiyatı 375 bin şu an.N.H bayii TR6.120 sıfırına en son 360 bin lira dedi.
Belki 360 binden de daha aşağı alınabilir.
TR6 serisinin liste fiyatlarında 60 bin TL ye yakin indirim yaptılar. Liste fiyatı 375 bin şu an.N.H bayii TR6.120 sıfırına en son 360 bin lira dedi.
Kur 3 Lira iken alınmışsa 3*60 000 : 180 000 Lira yapıyor, ederinde satılmış, günümüz şartları çok değişti, tarlaya gömdüğüm sermayeyi en az ikiye katladık, et fiyatları benzer rakamlarda seyrediyor, Karadere ' de su vardı da biz mi içtik. Mevcut damdaki hayvan varlığını 1/3 oranda küçüldük.Bizim köyden 5120c satıldı 400 saatlerde, 2016 model. 180 e gitti sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İlan linkini sitede paylaşmıştım
Hafta sonu 5105Mi ilk defa test etme sanşım oldu.İlk izlenimim oldukça hoş bir traktör.Ünlünün 5li 12 lisini taktım.B 4 te 6.5-7 km/h hız aralığında gayet keyifli bir sürüm yaptım.Arazinin eğim durumuna göre hi/lo kullandım.Shuttle büyük nimetmiş onu farkettim.Traktör konfor ve gücü hissettiriyor.
Tabi temel bir fizik kuralı olarak bir yerden kazanç varsa başka bir yerden kayıp vardır.Bu konfor ve gücün bedeli de yakıt olarak döndü bana.154 lt lik deposunu doldurdum.Yaninda 110lt lik deposu ve 4/14 lü pulluğuyla göz bebeğim td85d vardı.110 dekarlık araziyi işledik.5105m in deposu sıfırla çeyrek arasındaydı.Td85 in deposu yarım ile çeyrek arasındaydı.Toprak ağır ve çamurlu idi bununda etkisi vardır yakıt sarfiyatında.Tek motor sürüm yapmadığım için net yakıt tüketimi henüz belli değil.
Eğer bulabilirseniz deutz 5110cyi deneyiniz.5110c size en ideal traktör olacaktırHafta sonu 5105Mi ilk defa test etme sanşım oldu.İlk izlenimim oldukça hoş bir traktör.Ünlünün 5li 12 lisini taktım.B 4 te 6.5-7 km/h hız aralığında gayet keyifli bir sürüm yaptım.Arazinin eğim durumuna göre hi/lo kullandım.Shuttle büyük nimetmiş onu farkettim.Traktör konfor ve gücü hissettiriyor.
Tabi temel bir fizik kuralı olarak bir yerden kazanç varsa başka bir yerden kayıp vardır.Bu konfor ve gücün bedeli de yakıt olarak döndü bana.154 lt lik deposunu doldurdum.Yaninda 110lt lik deposu ve 4/14 lü pulluğuyla göz bebeğim td85d vardı.110 dekarlık araziyi işledik.5105m in deposu sıfırla çeyrek arasındaydı.Td85 in deposu yarım ile çeyrek arasındaydı.Toprak ağır ve çamurlu idi bununda etkisi vardır yakıt sarfiyatında.Tek motor sürüm yapmadığım için net yakıt tüketimi henüz belli değil.
2 senedir kullanan birisi olarak, size tavsiyem pulluğun 5 14 numara ile değiştirilmesi ve takviye 4 ile değilde 3ün tavşan modunda kullanmanız. Toprak kulakların üstünden akacak şekilde sürüm yaparım max. yaktığı 2 litre gerçi topraktan toprağa değişir. Hassasiyet ayarıda önemli zemine göre ayarlamak lazım yakıta etki eder.Hafta sonu 5105Mi ilk defa test etme sanşım oldu.İlk izlenimim oldukça hoş bir traktör.Ünlünün 5li 12 lisini taktım.B 4 te 6.5-7 km/h hız aralığında gayet keyifli bir sürüm yaptım.Arazinin eğim durumuna göre hi/lo kullandım.Shuttle büyük nimetmiş onu farkettim.Traktör konfor ve gücü hissettiriyor.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.Pulluğu komşunun pulluğu taktım.5 13 lü pulluk almayı planlıyorum.Arazimiz oldukça dalgalı bir arazi, eğimin fazla olduğu yerler var.14 ile 13 inç arasında 12cm kadar iş genişliği oynuyor.Motoru fazla yormamak adına 13 inç düşünüyorum.2 senedir kullanan birisi olarak, size tavsiyem pulluğun 5 14 numara ile değiştirilmesi ve takviye 4 ile değilde 3ün tavşan modunda kullanmanız. Toprak kulakların üstünden akacak şekilde sürüm yaparım max. yaktığı 2 litre gerçi topraktan toprağa değişir. Hassasiyet ayarıda önemli zemine göre ayarlamak lazım yakıta etki eder.
Birde eklemek isterim sıfırla çeyrek arasında 30 40 litre kadar mazot vardır. Saat biraz az gösterebiliyor.
Ben b4 te sadece rampa aşağı kullanıyorum. B3te hem traktör rahat gidiyor hemde rahat gittiği için yakıta etki ediyor. 1600 devir uygundur yerine göre artırabilirsiniz. Onun haricinde tavsiyem her sabah toz filtresini temizleyin. Ekstradan cant içine ve önüne ağırlık eklemesi yaptık. Sizde uygulayabilirsiniz. Ağır malzemeleriniz varsa diskaro gibi önüne 2 3 tane ağırlık ekleyin derim.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.Pulluğu komşunun pulluğu taktım.5 13 lü pulluk almayı planlıyorum.Arazimiz oldukça dalgalı bir arazi, eğimin fazla olduğu yerler var.14 ile 13 inç arasında 12cm kadar iş genişliği oynuyor.Motoru fazla yormamak adına 13 inç düşünüyorum.
B3 B4 C1 bu vitesleri denedim.Sanki en uygunu B4 geldi.Hatta rampa aşağı tavşan modunda iniyorum gayet süratli.
Yakıt konusuna gelince 2.5 lt civar i yaktığını düşünüyorum.Normal şartlarda 2lt yakacağını tahmin ediyorum. Toprak ağır ve çamurdu.
Sürümde de 16 devir dolaylarinda gaz uyguladım.Sizin tavsiyeniz ne yönde?
Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için.Ben b4 te sadece rampa aşağı kullanıyorum. B3te hem traktör rahat gidiyor hemde rahat gittiği için yakıta etki ediyor. 1600 devir uygundur yerine göre artırabilirsiniz. Onun haricinde tavsiyem her sabah toz filtresini temizleyin. Ekstradan cant içine ve önüne ağırlık eklemesi yaptık. Sizde uygulayabilirsiniz. Ağır malzemeleriniz varsa diskaro gibi önüne 2 3 tane ağırlık ekleyin derim.
Durum onu gösteriyor hocam tam 2 kat olmasada arada ciddi fark var.Tabi sürdüğü alanlar eşit değildir.TD85 ten daha süratli ve daha fazla yer işlesede bu kadar fark olacağını tahmin edemezdim.4-14 5-12 ye yakin yer götürür jd iki katina yakin bi yakit yakmış mı oluyor ben öyle anladım
Üstün teknolojisi ile daha az yakması gerekirdi crd motoru hi-lo şanzımanı var sonuçta
Şuan için traktör arayışım yok hocam.5105m'i yeni aldım.Ama ileri ki dönemde Td85 in yerine bir arayış içerisine girebilirim.Eğer bulabilirseniz deutz 5110cyi deneyiniz.5110c size en ideal traktör olacaktır
Açık yeşil olanı güzel görünüyor.bu fiyatlara çıkınca 6115 mc lere bakmak daha mı mantıklı karar veremedim.2017 Mağazadan İkinci El Deutz Satılık Traktör 315.000 TL'ye sahibinden.com'da - 756575629
Deutz Traktör ikinci el ve sıfır satılık fiyatları, 2017 model traktörler ve tarım makineleri Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com